Syksyn 2020 showmuskarit

Kevään ja alkukesän showmuskarit netissä ovat loppusuoralla ja suuntaamme katseemme kohti syyslukukautta. Luvassa sekä showmuskareita toimipisteissämme Kulosaaressa ja Käpylässä sekä etämuskareita. Lue täältä lisää!

Epidemiatilanne on muokannut meille uudenlaisen palvelumuodon etämuskarien muodossa, ja tätä palvelua haluamme jatkaa vielä ainakin syksyn ajan. Toisaalta maltamme tuskin odottaa sitä, että pääsemme taas jammaamaan lasten kanssa paikan päälle. Syksyn virustilanne on toki vielä sumun peitossa, joten ajattelimme varautua asiaan niin, että toimipistemuskarimme alkavat aikataulun mukaisesti, mutta tilanteen mukaan muutamme ne tarvittaessa Zoom-muskareiksi huokeampaan hintaan.

Etämuskarit YouTubessa

3.9.-17.12.2020

  • 15 kertaa (koko syyskausi)
  • Videot julkaistaan torstaisin YouTubessa
  • Koko paketti hintaan 89

ILMOITTAUDU:

Vauvamuskari 4-12kk

Showmuskari 1-5-vuotiaille

Kielikylpy (EN) Showmuskari 1-5-vuotiaille

Katso maksuton etämuskari:

Vauvamuskari 4-12kk

Showmuskari 1-5-vuotiaille

Kielikylpy (EN) Showmuskari 1-5-vuotiaille

Lue etämuskarisuosituksia tästä blogipostauksesta!

Aloitimme maaliskuussa etämuskarit YouTube-kanavallamme ensin kaikille avoimena palveluna, lahjoitusperiaatteella toimivana kokonaisuutena. Alkukesän maksullinen viiden kerran muskarikurssi on pyörinyt mukavasti eri teemoilla (mm. autot, prinssit ja prinsessat ja Suomen luontoeläimet).

Jatkamme muskarivideoilla myös syksyllä, niin että lapset vanhempineen ympäri Suomen ja Suomen ulkopuolella (jammailijoita tähän mennessä mm. Japanissa, Englannissa ja Saksassa!) voivat edelleen osallistua ja viihtyä kanssamme syksyn ajan.

Voit lukea lisää etämuskaristamme blogistamme. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa. Some-kanavillamme saat musiikkivinkkejä lapsiarkeen, tietoa toiminnastamme ja tapahtumista sekä ilmoituksia tulevista Instagram Live-konserteista, jotka ovat avoimia kaikille.

Showmuskarit toimipisteissämme Kulosaaressa ja Käpylässä

Syyslukukausi toimipisteissämme Kulosaaressa ja Käpylässä alkaa elokuun lopussa. Kulosaaren kurssit Mommy&Me:ssä ovat tuttuun tapaan minikursseja keskiviikkoiltaisin bändin (Paula&Ape) kanssa ja perjantaiaamut (vauvoille ja taaperoille) Paulan kanssa. Aloitamme iltamuskarit Käpylässä uudessa toimipisteessä Intian leikkipuiston kerhotilassa torstai-iltaisin. Käpylän showmuskarit ovat koko syyskauden mittaisia. Moni varmasti vielä miettii syksyn harrasteiden turvallisuutta tartuntariskien takia ja tämän takia olemme järjestäneet kurssit niin, että ne voidaan muuttaa tarvittaessa Zoom-muskareiksi huokeampaan hintaan.

Katso lisätietoa syksyn 2020 aikataulustamme!

Maksuttomat näytetunnit

Jos olet uusi mahdollinen ”funky monkey clubilainen”, voit tulla tutustumaan muskareihimme maksutta. Järjestämme ennen kauden alkua maksuttomia näytetunteja. Kaikki näytetunnit ovat 30 minuutin mittaisia. Ilmoittaudu etukäteen näytetunnille täällä ja kerro mihin ryhmään haluaisitte tulla.

KE 19.8.2020 | KULOSAARI, Mommy&Me, Kulosaaren puistotie 42, Helsinki

KLO 16.30 Showmuskari – Taaperot (1-2v)

KLO 17.05 Showmuskari – 3-5-vuotiaat

KLO 17.45 Showmuskari Kielikylpy (EN/FI) – 1-5-vuotiaat

TO 20.8.2020 | KÄPYLÄ, Intian Leikkipuisto, Intiankatu 44, Helsinki

KLO 17.00 Showmuskari – Taaperot (1-2v)

KLO 17.40 Showmuskari – 3-5-vuotiaat

PE 21.8.2020 | KULOSAARI, Mommy&Me, Kulosaaren puistotie 42, Helsinki

KLO 10 Showmuskari – Taaperot (1-2v)

KLO 10.35 Vauvamuskari (5-12kk)

Asiakassuosituksia

SHOWMUSKAREISTA

”Showmuskareissa on nimensä mukaisesti mukana pientä kuplivaa spektaakkelimaisuutta. Aikaisempiin muskarikokemuksiimme verrattuna tämä tempaisi mukaansa niin että lopuksi sekä lapsilla että minulla oli poskipäät punaisina innostuneesta jammailusta ja nauramisesta.”  –Lähiömutsi, Hanne Valtari

”Muskari in English saa viisi tähteä! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Funky Monkey Clubin muskarissa lapset ja aikuiset pääsevät soittamaan eri instrumentteja, tanssimaan ja tarttumaan halutessaan myös mikrofoniin. 45 minuutin mittainen musiikkituokio on ennen kaikkea täynnä iloa ja inspiraatiota. Plussaa siitä, että tunnilla lauletaan ja soitetaan lasten laulujen lisäksi myös popin klassikoita. On ollut mukava löytää harrastus, jonka parissa kaikki perheenjäsenet viihtyvät.” -Jenni Niemi

ETÄMUSKAREISTA

”Kiitos teidän ihanasta muskarista, on ollut todella kiva piristys tähän korona-arkeen! Lasse 1v menee aina mahdollisimman lähelle ruutua fiilistelemään! Ollaan katsottu teidän muskarilähetyksiä nyt muutama viikko ja osataan jo laulut, ja Lasse on nykyään aivan innoissaan näistä! Hän oppi myös taputtamaan viime viikolla teidän lähetyksen aikana! Kiitos vielä, teillä on kivan menevä tyyli ja kaikista kokeilemistamme muskareista tämä on kyllä ollut se paras ehdottomasti! ” -Kaisa Peltonen

”Kiitos virtuaalisesta muskarista, piristää korona-arkea! Pojat kuulivat nimensä Tervetuloa-laulussa. Täällä myös mentiin musiikkijunassa koko perhe, lenneltiin pöllöinä ympäri olkkaria ja napattiin saippuakuplia tv-ruudusta.” – Laura Jorvala-Fekete

 

Ilmoittaudu syksyn 2020 showmuskariin!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *