Laulu- ja piano-opetus

LAULUTUNTEJA JA ALKEISPIANOA KANNUSTAVASSA ILMAPIIRISSÄ

Haluaisitko sinä tai lapsesi ottaa laulutunteja tai oppia pianonsoiton alkeet turvallisessa, kannustavassa ja rohkaisevassa ilmapiirissä?

Tule Paula Anttilan yksityistunneille ja löydä laulamisen ja soittamisen ilo!

Piano ja laulutuntien kotikäyntihinnaston löydät täältä.

 

Kuuntele Paulan laulua YouTubesta!

Asiakkaiden kokemuksia laulun ja pianon opetuksesta:

”Sain Paulalta tosi hyviä vinkkejä ja apua miten pääsen puhtaasti laulamaan korkealta ja matalalta paremmin. Opin käyttämään ääntä rohkeammin. Paula on tosi mukava ihmisenä ja minulla oli aina hyvä mieli tunnin jälkeen”

-Alek Pèrez Lahtinen, 12 v (”Pärsky” Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito -musikaalissa)

*       *         *

”Aloitimme tyttäreni kanssa pianotunnit Paulan opetuksessa syksyllä 2020. Pianotunti on 7-vuotiaalle tyttärelleni viikon kohokohta ja äitikin nauttii sekä omasta soittoharjoittelusta että tyttären innostuksesta. Paula osaa hienosti pitää lapsen motivaatiota yllä monipuolisilla harjoitteilla ja kannustavalla ohjauksella. Soittotaito kehittyy, kun harjoittelutahti on oppilaan taitotason mukaan sopiva ja harjoittelu pysyy hauskana. Yhteisen soittoharrastuksen aloittaminen on ollut vuoden paras päätös! ☺”

– Elina & Suvi

*       *         *

”Paula on auttanut minua löytämään värejä ja mahdollisuuksia äänestäni, joita en uskonut edes olevan. Hänen ohjauksessaan olen löytänyt jazzista itselleni uuden lempi-genren ja odotan innolla mitä uusia oppeja saan häneltä vielä jatkossa!”

-Elsa Tapani

*       *         *
”On ollut itkettävän ihanaa seurata sivusta, miten musiikkimaailma, nuotit, rytmit ja pianon sielu ovat hiljalleen alkaneet avautua lapsille. Koko kolmikolle tuo lisää iloa ja motivaatiota myös se, että harrastamme yhdessä.”
– Lähiömutsi, Hanne Valtari
Lue lisää Paulan pianotunneista Lähiömutsin blogista täältä!
*       *         *
”Paula on lauluopettajana todella kannustava ja taitava. Häneltä olen oppinut paljon teknisiä asioita tuesta ja hengittämisestä. Paula on myös tarkka englanninkielisen musiikin lausumisessa, jonka koen itse todella tärkeäksi. Suosittelen Paulan oppeja aloittelijoille ja miksi ei myös kokeneille konkareillekkin!”
-Alex Ikonen (The Voice 2017 -semifinalisti)

*       *         *

Miten ihmeessä me, jotka emme olleet aiemmin juurikaan laulamista harrastaneet, saimme aikaiseksi kolmiäänisen loistavan kahden laulun esityksen ilman ”vakavaa” harjoittelua? No Paulan avulla, joka rennolla (mutta rautaisen ammattitaitoisella) asenteellaan sai meistä ulos ääniä, joista emme olleet osanneet uneksiakaan. Kuorotreenimme eivät suinkaan olleet pelkkää laulamista, vaan alkujumppaa, meditoimista, äänen käytön ja hengityksen harjoittamista, paljon nauramista ja tietysti myös stemmojen treenausta. Treenimme olivat aina työpäivän päätteeksi ja vaikka olisi ollut kuinka hektinen päivä töissä, niin näissä treeneissä kaikki muu unohtui ja laulamisen tuoma hyvä olo jatkui koko illan. Suosittelen erittäin lämpimästi😊

– Niina Tanska

 

Kysy lisää laulu- ja pianotunneista:

Ota yhteyttä Paulaan sähköpostilla paula@funkymonkeyclub.com tai puhelimitse 020 730 7080

Paula Anttila opettaa alkeispianoa sekä pop/rock/jazz-laulutekniikkaa ja -tulkintaa yksityisesti ja ryhmissä sekä lapsille että aikuisille. Toimipaikkoina ovat pääkaupunkiseutu, jossa Paula tekee kotikäyntejä tai tarvittaessa opettaa vuokrattavissa tiloissa, sekä Lohja, jossa sijaitsee Paulan lauluopetusstudio.

Lue lisää laulamisesta ja hyvän itsetunnon merkityksestä täältä.