Laulu- ja piano-opetus

LAULUTUNTEJA JA ALKEISPIANOA KANNUSTAVASSA ILMAPIIRISSÄ

Haluaisitko sinä tai lapsesi ottaa laulutunteja tai oppia pianonsoiton alkeet turvallisessa, kannustavassa ja rohkaisevassa ilmapiirissä?

Tule Paula Anttilan yksityistunneille ja löydä laulamisen ja soittamisen ilo! Uutena Funky Monkey Clubin opettajana tänä syksynä 2022 on aloittanut myös Iida Lehtonen.

Piano ja laulutuntien kotikäyntihinnaston löydät täältä.

 

Kuuntele Paulan laulua YouTubesta!

Asiakkaiden kokemuksia laulun ja pianon opetuksesta:

”Sain Paulalta tosi hyviä vinkkejä ja apua miten pääsen puhtaasti laulamaan korkealta ja matalalta paremmin. Opin käyttämään ääntä rohkeammin. Paula on tosi mukava ihmisenä ja minulla oli aina hyvä mieli tunnin jälkeen”

-Alek Pèrez Lahtinen, 12 v (”Pärsky” Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito -musikaalissa)

*       *         *

”Aloitimme tyttäreni kanssa pianotunnit Paulan opetuksessa syksyllä 2020. Pianotunti on 7-vuotiaalle tyttärelleni viikon kohokohta ja äitikin nauttii sekä omasta soittoharjoittelusta että tyttären innostuksesta. Paula osaa hienosti pitää lapsen motivaatiota yllä monipuolisilla harjoitteilla ja kannustavalla ohjauksella. Soittotaito kehittyy, kun harjoittelutahti on oppilaan taitotason mukaan sopiva ja harjoittelu pysyy hauskana. Yhteisen soittoharrastuksen aloittaminen on ollut vuoden paras päätös! ☺”

– Elina & Suvi

*       *         *

”Paula on auttanut minua löytämään värejä ja mahdollisuuksia äänestäni, joita en uskonut edes olevan. Hänen ohjauksessaan olen löytänyt jazzista itselleni uuden lempi-genren ja odotan innolla mitä uusia oppeja saan häneltä vielä jatkossa!”

-Elsa Tapani

*       *         *
”On ollut itkettävän ihanaa seurata sivusta, miten musiikkimaailma, nuotit, rytmit ja pianon sielu ovat hiljalleen alkaneet avautua lapsille. Koko kolmikolle tuo lisää iloa ja motivaatiota myös se, että harrastamme yhdessä.”
– Lähiömutsi, Hanne Valtari
Lue lisää Paulan pianotunneista Lähiömutsin blogista täältä!
*       *         *
”Paula on lauluopettajana todella kannustava ja taitava. Häneltä olen oppinut paljon teknisiä asioita tuesta ja hengittämisestä. Paula on myös tarkka englanninkielisen musiikin lausumisessa, jonka koen itse todella tärkeäksi. Suosittelen Paulan oppeja aloittelijoille ja miksi ei myös kokeneille konkareillekkin!”
-Alex Ikonen (The Voice 2017 -semifinalisti)

*       *         *

Miten ihmeessä me, jotka emme olleet aiemmin juurikaan laulamista harrastaneet, saimme aikaiseksi kolmiäänisen loistavan kahden laulun esityksen ilman ”vakavaa” harjoittelua? No Paulan avulla, joka rennolla (mutta rautaisen ammattitaitoisella) asenteellaan sai meistä ulos ääniä, joista emme olleet osanneet uneksiakaan. Kuorotreenimme eivät suinkaan olleet pelkkää laulamista, vaan alkujumppaa, meditoimista, äänen käytön ja hengityksen harjoittamista, paljon nauramista ja tietysti myös stemmojen treenausta. Treenimme olivat aina työpäivän päätteeksi ja vaikka olisi ollut kuinka hektinen päivä töissä, niin näissä treeneissä kaikki muu unohtui ja laulamisen tuoma hyvä olo jatkui koko illan. Suosittelen erittäin lämpimästi😊

– Niina Tanska

Uusi opettajamme:

Iida Lehtonen

Musiikkikasvatus-opintoja Oulun Yliopistossa, valmistunut musiikkipedagogiksi Oulun Ammattikorkeakoulusta, pääaineena klassinen laulu, sekä valmistunut muusikoksi Oulun konservatoriolta rytmimusiikin osastolta, pääaineena pop-jazz laulu.​​​​​​​​
​​​​​​​​

”Pianonsoitto ja musiikki on kivvaa!” Se on perustani pianotunneilla. Kehitys on tietysti myös tärkeää, mutta sen täytyy tapahtua oppilaan omaa ja yksilöllistä vauhtia. Kiire ei ole, sillä pianotunneilla rakennetaan elinikäistä innostusta musiikkia kohtaan. Tärkeimpiä asioita piano-opinnoissa mielestäni on mm. oppia omaa musiikkillista ilmaisua, nuotinlukua sekä yhteismusisointia. ​​​​​​​​

Odotan Funky Monkey Clubin oppilaiden kanssa mukavia musiikkihetkiä sekä onnistumisen ja oppimisen kokemuksia, niin oppilaille kuin itsellenikin.​​​​​​​​

Nähdään Funky Monkey Clubin pianotunneilla!

Kysy lisää laulu- ja pianotunneista:

Ota yhteyttä sähköpostilla otayhteytta@funkymonkeyclub.com tai puhelimitse 020 730 7080

Paula Anttila ja Iida Lehtonen opettavat alkeispianoa sekä pop/rock/jazz-laulutekniikkaa ja -tulkintaa yksityisesti sekä lapsille että aikuisille. Toimipaikkoina ovat pääkaupunkiseutu, jossa Paula ja Iida tekevät kotikäyntejä, sekä Lohja, jossa sijaitsee Paulan lauluopetusstudio.

Lue lisää laulamisesta ja hyvän itsetunnon merkityksestä täältä.