Muskarit

FUNKY MONKEY CLUB TEMPAA MUKAANSA!

Funky Monkey Club -muskari on New Yorkista inspiraation saanut mukaansatempaava musiikkielämys, joka on viihdyttävä sekä lapsille että aikuisille.

Aikuiset ovat mukana lasten kanssa jokaisessa ikäryhmässä ja uskomme, että heidän viihtymisensä muskarissa vaikuttaa positiivisella tavalla myös lapseen niin, että hän hyppää musiikin maailmaan vaivatta ja iloiten.

Tunnilla liikutaan ja tanssitaan vapaasti musiikin tahtiin, kuunnellaan ja soitetaan musiikkia. Tämä konsepti tutustuttaa lapset rytmikkääseen, lapsille sävellettyyn pop- ja rock-musiikkiin, tunnettuihin hitteihin, joista aikuisetkin tykkäävät sekä eri musiikkityylien laajaan maailmaan, unohtamatta tietenkään tuttuja lastenlauluklassikkoja.

Muskari edistää lapsen kielenkehitystä, kuulomuistia ja oppimiskykyä.

Musiikki hyödyttää sekä äidinkielen että vieraiden kielten oppimista. Musiikkiharrastus parantaa myös tarkkaavaisuutta, lisää empatiakykyä ja kehittää motoriikkaa. (Lähde: Yle.fi)

Funky Monkey Clubissa lapset pääsevät elämykselliseen musiikkikylpyyn. Lähimuskareita ohjaa Paula Anttila ja etämuskareissa soittaa kaksihenkinen bändi (Paula & Ape Anttila).

Muskari vahvistaa lapsen itsetuntoa ja mahdollistaa vapaan itseilmaisun. Se kannustaa lapsia osallistumaan toimintaan oman mukavuustason mukaisesti ja rohkaisee esiintymiseen sekä vuorovaikutukseen sekä muiden lasten että vanhempien kanssa.

Tutustu muskarin hinnastoon.

Katso maksuttomien näytetuntien aikataulu.

MUSKARIRYHMÄT

Muskarit on jaettu viitteellisiin ikäryhmiin. Vauvamuskarit (3-12kk) ovat sisällöltään rauhallisimpia ja eniten ikäryhmään sovitettuja. Konsepti on suunniteltu niin, että ryhmät eri-ikäisille toimivat mainiosti. Eri-ikäiset sisarukset ovat siis lämpimästi tervetulleita samalle tunnille! Jos et ole varma mihin ryhmään teidän kannattaisi lapsen kanssa ilmoittautua, ota yhteyttä: otayhteytta@funkymonkeyclub.com tai soita p. 020 730 7080.

”Pienten vauvojen” muskarit (3-7kk) ovat 30 minuutin mittaisia sessioita, joita ohjaa Paula Anttila. Vauvamuskariin voi tulla, kun lapsi kannattelee jo päätään ja osoittaa selkeitä vuorovaikutuksen merkkejä (esim. hymyilee).

Vauvamuskarissa soiva musiikki on pääasiassa Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämiä lastenlauluja. Kantavana teemana ovat tuulikello-laulut ja tanssit, joissa aiheina ovat vesi, ilma, maa ja tuli. Laulut tukevat leikkejä, joissa jumpataan, tanssitaan ja soitetaan helistimiä.

Laulujen kautta vauva saa kehotuntemuksia, kokemuksia liikkeestä ja vuorovaikutuksesta vanhemman kanssa. Tasapainoaisti ja ajattelu kehittyvät liikkeen ja musiikin kautta. Tunnilla opetellaan myös tuttuja lastenlauluja ja –loruja, joiden laulamista kannustetaan laulamaan myös kotona. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle ja antaa lapselle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

Vauvamuskarit (3-12kk) ovat 30 minuutin mittaisia sessioita, joita ohjaa Paula Anttila. Muskarissa soiva musiikki on pääasiassa Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämiä svengaavia lastenlauluja. Muskarissa on paljon keinumista ja hyppyyttelyä, mikä kehittää lapsen tasapainoaistia.

Laulut tukevat leikkejä, joissa tanssitaan, soitetaan helistimiä, taputetaan ja tutustutaan musiikkityylien laajaan kirjoon. Laulujen kautta lapsi tutustuu sanoihin, eläinääniin ja rytmeihin sekä on vuorovaikutuksessa sekä vanhemman että ohjaajan kanssa. Tunnilla käydään läpi myös tuttuja lastenlauluja ja –loruja, joiden laulamista kannustetaan laulamaan myös kotona. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle ja antaa lapselle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

Taaperomuskarissa laulut tukevat leikkejä, joissa mm. soitetaan helistimiä, rumpuja ja pikku-xylofoneja, opetellaan taputtamaan rytmejä, tutustutaan eläimiin ja eläinääniin ja väreihin. Muskarin musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia. Tunnilla lauletaan myös tuttuja lastenlauluklassikkoja. Tässä ryhmässä liikunnallisuus on vahvasti läsnä. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

Leikkimuskarissa riittää vauhtia ja elämyksiä. Laulut tukevat leikkejä, joissa mm. soitetaan helistimiä, rumpuja ja pikku-xylofoneja, opetellaan taputtamaan rytmejä, tutustutaan eläimiin ja eläinääniin ja väreihin. Yhteissoitto leikin keinoin on osana aktiviteetteja, ja lapset pääsevät laulamaan suosikkilaulujaa live-karaokeen.

Muskarin musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia. Tunnilla lauletaan myös tuttuja lastenlauluklassikkoja. Tässä ryhmässä liikunnallisuus on vahvasti läsnä. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

FMC:n konsepti on suunniteltu niin, että se toimii myös ryhmissä, joissa on eri-ikäisiä lapsia. Nämä ryhmät ovat suosittuja mm. sisarusperheissä. Meno on hiukan vauhdikkaampaa kuin taaperoryhmissä. Muskarissa soiva musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia.

Sekaryhmissä laulut tukevat leikkejä, joissa mm. soitetaan rumpuja, helistimiä ja pikku-xylofoneja, opetellaan taputtamaan rytmejä, tutustutaan eläimiin ja eläinääniin, numeroihin ja väreihin. Tunnilla lauletaan myös tuttuja lastenlauluja sekä päästään kokeilemaan live-karaokea.

Tässä ryhmässä liikunnallisuus on vahvasti läsnä. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle. Kaikki voivat osallistua tunnin toimintaan oman kehitystason mukaisesti.

Ukulele/soittoryhmä on eskari-ikäisille ja ekaluokkalaisille lapsille. Ryhmässä tutustutaan osan aikaa ukulelen soiton alkeisiin, mutta kokeillaan myös muita soittimia ja opetellaan yhteissoittoa leikin keinoin.

Muskarissa kuunnellaan musiikkia eri kulttuureista sekä liikutaan ja tanssitaan sen tahtiin. Tunnilla lauletaan ja soitetaan sekä Funky Monkey Clubin omia sävellyksiä sekä tuttuja lastenlauluja ja päästään kokeilemaan live-karaokea. Oppilas tarvitsee oman ukulelen muskaria varten. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua ukulelen valinnassa/hankinnassa.

Tarjoamme etämuskareita aina pienistä vauvoista (3kk) leikki-ikäisiin (5v) verkkokaupassamme.  Muskareissa on rajatonta katseluaikaa ja niitä voi katsoa oman aikataulun mukaisesti missä ja milloin vain! Etämuskarissa soiva musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia.

Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle. Kaikki lapset voivat osallistua muskarin toimintaan oman kehitystason mukaisesti.

Katso lisätietoa Funky Monkey Clubin etämuskarisivustolta.

ILMOITTAUDU MUSKARIIN!

Minkäikäinen lapsesi on?

Valitse perheellesi sopiva ryhmä alta

Kulosaaren ryhmien aikataulut auki. Kysy ryhmiä: otayhteytta@funkymonkeyclub.com

  • All
  • LAHJAKORTTI

LISÄÄ TIETOA

Vastaamme mielellämme kysymyksiin

MAKSUTTOMAT NÄYTETUNNIT

Järjestämme maksuttomia näytetunteja kausien alussa.

Kysy lisää näytetunneista kontaktilomakeella!

OSTA MUSKARI LAHJAKSI

Kuulostaako muskari hauskalta lahjaidealta? Osta muskarin lahjakortti ystävälle tai läheiselle!

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA

Sekä lapset että vanhemmat ovat nauttineet Funky Monkey Clubin meiningistä.