Muskarit

FUNKY MONKEY CLUB TEMPAA MUKAANSA!

Funky Monkey Club -muskari on New Yorkista inspiraation saanut mukaansatempaava musiikkielämys, joka on viihdyttävä sekä lapsille että aikuisille.

Aikuiset ovat mukana lasten kanssa jokaisessa ikäryhmässä ja uskomme, että heidän viihtymisensä muskarissa vaikuttaa positiivisella tavalla myös lapseen niin, että hän hyppää musiikin maailmaan vaivatta ja iloiten.

Tunnilla liikutaan ja tanssitaan vapaasti musiikin tahtiin, kuunnellaan ja soitetaan musiikkia. Tämä konsepti tutustuttaa lapset rytmikkääseen, lapsille sävellettyyn pop- ja rock-musiikkiin, tunnettuihin hitteihin, joista aikuisetkin tykkäävät sekä eri musiikkityylien laajaan maailmaan, unohtamatta tietenkään tuttuja lastenlauluklassikkoja.

Muskari edistää lapsen kielenkehitystä, kuulomuistia ja oppimiskykyä.

Musiikki hyödyttää sekä äidinkielen että vieraiden kielten oppimista. Musiikkiharrastus parantaa myös tarkkaavaisuutta, lisää empatiakykyä ja kehittää motoriikkaa. (Lähde: Yle.fi)

Funky Monkey Clubissa lapset pääsevät elämykselliseen musiikkikylpyyn. Lähimuskareita ohjaa Paula Anttila ja etämuskareissa soittaa kaksihenkinen bändi (Paula & Ape Anttila).

Muskari vahvistaa lapsen itsetuntoa ja mahdollistaa vapaan itseilmaisun. Se kannustaa lapsia osallistumaan toimintaan oman mukavuustason mukaisesti ja rohkaisee esiintymiseen sekä vuorovaikutukseen sekä muiden lasten että vanhempien kanssa.

Tutustu muskarin hinnastoon.

MUSKARIRYHMÄT

Muskarit on jaettu viitteellisiin ikäryhmiin. Tuntien sisällöt eivät kuitenkaan poikkea paljon toisistaan. Vauvamuskari on sisällöltään rauhallisin ja eniten ikäryhmään sovitettu. Konsepti on suunniteltu niin, että ryhmät eri-ikäisille toimivat mainiosti. Eri-ikäiset sisarukset ovat siis lämpimästi tervetulleita samalle tunnille!

Vauvamuskarit ovat 30 minuutin mittaisia sessioita, joita ohjaa Paula Anttila. Muskarissa soiva musiikki on pääasiassa Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämiä svengaavia lastenlauluja. Laulut tukevat leikkejä, joissa tanssitaan, soitetaan helistimiä, taputetaan rytmejä ja tutustutaan musiikkityylien laajaan kirjoon. Laulujen kautta vauva saa kehotuntemuksia, kokemuksia liikkeestä ja vuorovaikutuksesta vanhemman kanssa. Tunnilla opetellaan myös tuttuja lastenlauluja ja –loruja, joiden laulamista kannustetaan laulamaan myös kotona. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle ja antaa lapselle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

Taaperomuskarissa laulut tukevat leikkejä, joissa mm. soitetaan helistimiä, rumpuja ja pikku-xylofoneja, opetellaan taputtamaan rytmejä, tutustutaan eläimiin ja eläinääniin, numeroihin ja väreihin. Muskarin musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia. Tunnilla lauletaan myös tuttuja lastenlauluklassikkoja sekä päästään kokeilemaan live-karaokea. Tässä ryhmässä liikunnallisuus on vahvasti läsnä. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle.

FMC:n konsepti on suunniteltu niin, että se toimii myös ryhmissä, joissa on eri-ikäisiä lapsia. Nämä ryhmät ovat suosittuja mm. sisarusperheissä. Meno on hiukan vauhdikkaampaa kuin taaperoryhmissä. Muskarissa soiva musiikki on pääosin Paula Anttilan ja Ape Anttilan säveltämää svengaavaa lastenmusiikkia. Sekaryhmissä laulut tukevat leikkejä, joissa mm. soitetaan rumpuja, helistimiä ja pikku-xylofoneja, opetellaan taputtamaan rytmejä, tutustutaan eläimiin ja eläinääniin, numeroihin ja väreihin. Tunnilla lauletaan myös tuttuja lastenlauluja sekä päästään kokeilemaan live-karaokea. Tässä ryhmässä liikunnallisuus on vahvasti läsnä. Dynaaminen ohjelmarunko on viihdyttävä koko perheelle, se rohkaisee lasta osallistumaan ja antaa hänelle hyvän perustan musiikin laajemmalle omaksumiselle. Kaikki voivat osallistua tunnin toimintaan oman kehitystason mukaisesti.

TERVETULOA MUSKARIIN!

Minkäikäinen lapsesi on?

Valitse perheellesi sopiva ryhmä alta

Katso etämuskarien tiedot verkkokaupastamme

  • Kaikki
  • 1-2v Taaperomuskari
  • 4-12kk Vauvamuskari
  • LAHJAKORTTI

LISÄÄ TIETOA

Vastaamme mielellämme kysymyksiin

MAKSUTTOMAT NÄYTETUNNIT

Järjestämme maksuttomia näytetunteja kausien alussa.

Kysy lisää näytetunneista kontaktilomakeella!

OSTA MUSKARI TAI UUSI LASTENLEVY LAHJAKSI

Kuulostaako muskari hauskalta lahjaidealta? Osta muskarin lahjakortti ystävälle tai läheiselle! Uuden levymme lahjakortin voit ostaa uudesta verkkokaupastamme täältä!

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA

Sekä lapset että vanhemmat ovat nauttineet Funky Monkey Clubin meiningistä.