Asiakassuosituksia

Showmuskari on täynnä iloa ja musiikin riemua, Paulalla ja Apella on upea kontakti lapsiin, vanhemmatkin viihtyvät!

 

Lue lisää:

Showmuskareissa on nimensä mukaisesti mukana pientä kuplivaa spektaakkelimaisuutta. Aikaisempiin muskarikokemuksiimme verrattuna tämä tempaisi mukaansa niin että lopuksi sekä lapsilla että minulla oli poskipäät punaisina innostuneesta jammailusta ja nauramisesta.

Lähiömutsi, Hanne Valtari

Muskari in English saa viisi tähteä! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Funky Monkey Clubin muskarissa lapset ja aikuiset pääsevät soittamaan eri instrumentteja, tanssimaan ja tarttumaan halutessaan myös mikrofoniin. 45 minuutin mittainen musiikkituokio on ennen kaikkea täynnä iloa ja inspiraatiota. Plussaa siitä, että tunnilla lauletaan ja soitetaan lasten laulujen lisäksi myös popin klassikoita. On ollut mukava löytää harrastus, jonka parissa kaikki perheenjäsenet viihtyvät.

Jenni Niemi

 

“Kiitos etämuskarikerroista! Ihana seurata miten paljon Olivia on kasvanut ja oppinut siitä kun hän aloitti muskarin. Hän on aina innokkaasti tanssinut mukana, mutta nyt hän osaa vastata Paulan kysymyksiin, tunnistaa eläimet, haluaa soittaa kitaraa kuten Ape ja laulaa mukana. Olivia muskarin alussa: ” Apella on kiva hattu.”

– Johanna-äiti

 

“Voin lämpimästi suositella Paulan ja Apen liidaamaa muskaria. Sen konsepti on toimiva ja jokainen kerta sopiva kattaus tuttua ja uutta. Musagenreihin tutustuminen on mainio idea ja tekee muskarista mielenkiintoisen aikuisellekin. Tunti ei ole koskaan pitkäveteinen, vaan lapsi suorastaan hyppii innosta muskarissa ja tykkää tosi paljon. Erityismaininnan saa siivouslaulu, joka motivoi keräämään lelut paikoilleen myös kotona.”

Erika Nieminen, 2-vuotiaan äiti

 

Paula ja Ape osaavat asiansa, ammattilaisia ja musikaalisia sydämestään. Paulalla upea kontakti lapsiin.

Aki Mäkinen

 

“Kiitos Paula ja Ape! Musiikkijuna otti mukaan. Oli laulua, rytmiä, soittoa, soittimia, eläimiä, huivileikkiä, kuplia ja mikrofonin lähellekin pääsi. Saimme olla mukana sellaisina kuin olemme, välillä riitti pelkkä mukanaolo ja tapahtumien seuraaminen. Mummo villiintyi 1- ja 3-vuotiaiden lasten kanssa ja siivouslaulu on kova juttu.”

Hilkka-Mari Lehto

 

“Aloitimme Funky Monkey Clubissa Lauttasaaressa tammikuussa, ja tästä on muodostunut koko perheelle mieluisa harrastus. Lapset kyselevät jo monta päivää etukäteen että ”onko TÄNÄÄN muskaripäivä”, ja rallattelevat aloitus- ja siivouslauluja kotona läpi viikon. Paula ja Ape vetävät tosi kivalla fiiliksellä muskaria, ja lapsia kannustetaan ihanasti kokeilemaan eri instrumentteja, ja soololaulamistakin halutessaan. Vanhempana viihdyn hyvin, koska teema vaihtuu viikosta toiseen, ja mukana on ihan aikuistenkin biisejä  Vahva suositus!”

Heta Maunula

 

“Paula is an engaging, energetic and natural performer who knows how to truly harness the attention of little ones, you can see she is genuinly passionate about her work.”

Sophie, 2-vuotiaan äiti

 

“Lämmin suosituksemme rokkimuskarille! Muskaripäivä on tyttäremme (2v) viikon kiistaton kohokohta. Toiminnalliset työtavat, innostavat laulut ja vetäjien lapsilähtöisyys muodostavat mahtavan muskarikokonaisuuden, josta tyttäremme puhuu päivittäin kotona ja päiväkodissa. Muskarin jälkeen on aina mahtava soittaa isovanhemmille ja näyttää miten mikrofoniin lauletaan, Joulupukilta toivotaan soittimia, siivoaminen innostaa siivouslaulun soidessa ja yksi tyttäremme lempileikeistä on olla muskariope. Vanhempana on ihana katsella innostuneiden lasten hurmioituneita ilmeitä muskarin aikana ja tutustua yhdessä eri musiikkityyleihin. Huomaan miten muskari on myös valtavasti vauhdittanut tyttäremme puheenkehitystä, sillä viikottain toistuvat, tutut laulut fraaseineen tarttuvat lapsemme arkipuheeseen. Hän laittaa päälleen aina “tuiki tuiki tähtönen” -paidan ja leluja siivotessaan toteaa, että “kimpsut ja kampsut kerätään”. Paulan ja Apen lämmin lähestymisote on kannustanut tytärtämme nauttimaan esiintymisestä ja innostanut musiikin maailmaan. Meidän perhe rokkaa muskarissa jatkossakin!”

Lotta Tuominen

 

“We really enjoyed our time at Funky Monkey Club muskari, especially the karaoke session. Anneli participated in that with a lot of enthusiasm, despite usually being quite shy. The fact that the songs played were very diverse and well performed, rather than the usual kid’s fare, was also great!”

Yulia & Anneli 3v

 

Ihanan liikunnallinen muskari, joka yhdistää vapaata heiluntaa ja laulua rennossa ilmapiirissä. 3-vuotias lauleskelee tarttuvia biisejä jo kotonakin. Ehdoton hitti on lasten karaoke, jossa lapset pääsevät kokeilemaan mikkiin laulamista – ja kyllähän ne laulavat, kun annetaan mahdollisuus!  Hauskaa on!”

Ina Westman, 3-vuotiaan äiti

 

“Uudenlainen, hauska ja mukaansatempaava muskari, joka saa niin lapsen kuin aikuisenkin liikkumaan. Kiva kattaus eri genrejä tutustuttaa lasta monipuolisesti musiikin maailmaan.”

Sanni Leivo

 

Paula lupasi tuoda muskariin jotain uutta, pop, jazz, rock jne. ja piti lupauksen. Tunneilla jammaillaan ihan eri levelillä kuin näissä ns. tavallisissa muskareissa. Mukaan mahtuu legendaarisia aikuisten suosikkeja ja tunnelma on katossa joka kerta. Kuitenkaan unohtamatta lapsille tärkeää toistoa ja teemaan liittyvää lastenlaulua. Paula tosiaan toi palan NY:tä mukanaan muskariin niin kuin lupasi eikä jotain spesiaalia etsivä ja musiikkia rakastava tule pettymään. Tunneilta löytyy myös sellaisia harvinaisuuksia mihin en ole muualla törmännyt, esim. joka tunnilla lapsi pääsee tutustumaan mikrofoniin ja siihen puhumiseen, mikä jännittää monia meitä aikuisiakin. En ole 10 vuoden muskarikokemuksella nähnyt näin taitavaa kaksikkoa; he käsittelevät lapsia luontevasti ja tunteella, aina hymyssä suin. Näkee, että on sydämellä valittu ammatti, kun on nähnyt sellaisia opettajia joille koko juttu on pakkopullaa ja tunnelma on aina että ”voi kun tämä olisi jo ohi…” Lainaten Paulan sanoja alkutunneilta: ”ideana olisi että kun lauletaan siivouslaulua, se tarttuisi niin että ruvetaan suihkussa sitä laulelemaan”. Nyt meillä melkein joka päivä, kun siivoan ja touhuan, siivouslaulu soi päässä, hyräilen ja laulan sitä ja poikani tunnistaa sen ja keräilee tavaroita ja vaatteita mukana tai tanssii tahdissa. Siitä on muodostunut meidän ”juttu”. Voin suositella muskaria lämpimästi kaikille musiikin ystäville ja jos et vielä ole täysin varma tästä harrastuksesta niin näiden tuntien jälkeen olet. Minä ja poika olemme täysin myytyjä ja jatkamme ryhmässä!”

Anna-Kaisa ja Yoda Mikael 1v

 

”Parasta on Paulan mikrofonilaulu.”

Elle, 3v

 

“Muskari on ollut todella monipuolinen. Musiikkiteemat vaihtuvat viikottain. Kuitenkin joka viikko on toistunut myös samat kappaleet ja lapsi selvästi tunnistaa ne. Lapsi saa myös itse osallistua ja soittaa. Suosittelen!”

1-vuotiaan pojan äiti

 

“Mukava, koko perheen yhteinen harrastus läpi syksyn. Ryhmässä on hyvä yhteishenki ja on kiva seurata lasten tutustumista toisiinsa. Lapsia huomioidaan tasapuolisesti niin yksilöinä kuin ryhmänä. Ohjaajien vuorovaikutus lapsiin on innostavaa ja kannustavaa. Sisältö ja kokonaisuus on ollut mielestämme oikein toimiva. Kiva, että on tietyt samat toistuivat tavat ja laulut, sekä aina jotain uutta teeman vaihtelua. On ollut ilo seurata tyttäremme musiikillista ja rytmillistä kehitystä. Tutuiksi tulleita lauluja kuunnellaan ja jammaillaan paljon myös kotona.”

Veera Hakanpää, Aleksi Rautauoma ja Hilla 11kk

 

“Paulan ja Apen muskarista tekee erityisen
– svengaava ote alusta loppuun
– lasten oman reagoinnin tukeminen (ei vain yhtä tapaa olla eikä liiallista kurinpitoa)
– sähköpostitse lähetettyjä kappaleita, joita on kiva kuunnella kotona. Auttavat alun sopeutumista.
– Siivouslaulun ansiosta kotonakin siivoaminen muuttunut mieluisaksi puuhaksi!
– Erittäin hienoa, että mikrofoniin tutustutetaan pienestä saakka! Tekisi hyvää aikuisillekin.”

Aino Virolainen ja Saimi 2v.

 

“Mahtavat ja mukaansatempaavat muskaritunnit, joista sekä lapsi että aikuinen nauttii. Ohjaaja on aidosti läsnä lasten kanssa. Hyvin monipuolista ohjelmaa, johon lapset pääsevät aktiivisesti osallistumaan. Hyvä meininki ja kunnon bändiharkat, kun on useita muusikkoja vetämässä tuntia.

Maria Pulkkinen, 1-vuotiaan pojan äiti

 

“Tämä muskari on freesi vaihtoehto muskaritaivaalla! Paulan esimerkillisen läsnäoleva ja monipuolinen sekä lapsille sopivan eläväinen esiintyminen tempaa mukaansa koko 45 minuutiksi. Lapset oppivat laulujen lisäksi soittimista ja saavat kattauksen erilaisia visuaalisia ja toiminnallisia elämyksiä. Vanhemmillakin on kivaa, kun kavalkadissa on mukana tuttuja hittejä eri musatyyleistä ja aikakausilta.”

Aino Elina Muhonen ja Ariel 1v.

“Osallistuimme 1,5 -vuotiaan poikani kanssa Paulan ja Apen muskariin ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Muskarin vauhdikas meno ja tarttuvat kappaleet ovat pitäneet huolen että taapero on jaksanut keskittyä musisointiin tunnin ajan. Paula ja Ape yhdistelevät muskarissa kivasti tämän päivän hittejä ja tuttuja lastenlauluja joten vanhemmatkin viihtyvät. Lisäksi lapset pääsevät soittamaan oikeilla soittimilla ja kokeilemaan myös mikrofoniin laulamista. Kotiin tallenteina saadut muskarilaulut pitävät muskarin mielessä myös myöhemmin. Suosittelen lämpimästi!”

Maria Laitala ja Vilho 1v

 

“Muskarin laulut ja leikit toimivat erittäin hyvin kehitysvammaisten erityisoppilaiden kanssa. Oppilaillamme oli ilo kuunnella, tanssia, soittaa ja leikkiä elämäniloisen ja rytmikkään musiikin siivittämänä. Jokainen oppilas huomioitiin hänelle sopivalla tavalla ja kukin sai osallistua yhdessä toisten kanssa. Oppilaistamme kumpusi riemu soittaa ja tanssia Paulan ja Apen kanssa. Suosittelemme kaikille hyvän tuulen muskaria!

Ystävällisin terveisin,
Erityisluokanopettajat Arja, Helene ja Eija Espoosta

 

Katso muskariemme aikatauluja täältä!