Etämuskari jatkuu – Asiakassuosituksia

Muskarissa yhdistyvät katu-uskottava kitarasoundi ja lapsen mielelle sopivat laulun aiheet ja rytmiikka. Meininki on siis yhdistelmä säröistä ja lempeää.

Kysyimme kevään ja kesän etämuskarilaisilta palautetta, joka osoittautui valtavan ilahduttavaksi ja innostavaksi. Etämuskarit jatkuvat syksyn ajan YouTubessa ja tässä postauksessa käymme läpi menneen etämuskarikauden kohokohtia.

Pandemian johdosta loimme täysin uuden digitaalisen palvelumuodon keväällä monien muiden yrittäjien rinnalla. Palaute asiakastyytyväisyydestä oli niin positiivista ja innostavaa, että olemme päättäneet jatkaa etämuskareita YouTubessa. Tästä syksystä näyttää tulevan vielä epävarma tartuntariskien osalta, ja koemme että nettimuskari voisi tuoda iloa perheisiin, jotka vielä epäroivät lasten ryhmäharrastuksia lähikontaktissa.

Palautteen satoa

Viime viikolla Helsingin Sanomissa(23.7.2020)  kirjoitettiin mm. siitä kuinka tuttuus ja toisto ovat pienen lapsen kielenkehityksen kannalta olennaista. Oli ilo huomata, että vanhemmat kokivat juuri tämän toistuvuuden, laulujen kertaamisen etämuskarissa olevan antoisinta lapsille.

Meidän neiti oppi vilkuttamaan loppulaulun ansiosta ja sitä lauletaankin aina kun pitää heiluttaa.

Moni kiitteli muskarirakenteen selkeyttä ja sitä että musiikki oli mukaansatempaavaa ja innosti laulamaan mukana. Tämä onkin etämuskarin bonus: jokainen äiti tai isä kotona voi laulaa lapselle sielunsa kyllyydestä ilman että tarvii arastella omaa ääntään. Vanhempien laulaminen lapselle on kielenkehityksellisesti erityisen tehokasta.

Muskarin ohjaus on ammattitaitoista ja lapsiin on hieno kontakti koko ajan. Muskarin laulut ja musiikki uppoaa meillä vanhempiinkin ja niitä soitetaan ja lauletaan usein automatkoilla!

Etämuskarin hyvinä puolina mainittiin myös se, että muskarivideoita voi katsoa silloin kun itselle parhaiten sopii ja että saman muskarin voi laulaa ja leikkiä myös uudestaan. Se, että jokaista osallistuvaa lasta tervehditään nimeltä oli kuuleman mukaan monelle lapselle yksi kohokohdista.

Syksyn 2020 etämuskari YouTubessa

3.9.-17.12.2020
  • 15 kertaa (koko syyskausi)
  • Videot julkaistaan torstaisin YouTubessa
  • Koko paketti hintaan 89€
  • Hinta on perhekohtainen
  • Etämuskariin voi ilmoittautua kesken kauden – hinta määräytyy jäljelläolevista kerroista

Syyskauden etämuskarikurssi alkaa pian. Kannustavan ja rakentavan palautteen johdosta pyrimme jatkossakin tuottamaan musiikin iloa ja riemua koteihin. Alta löytyy linkkejä tarkempiin etäkurssitietoihin sekä linkkejä maksuttomiin YouTube-muskarivideoihin.

ILMOITTAUDU:

Vauvamuskari 4-12kk

Showmuskari 1-5-vuotiaille

Kielikylpy (EN) Showmuskari 1-5-vuotiaille

Katso maksuton etämuskari:

Vauvamuskari 4-12kk | Showmuskari 1-5-vuotiaille | Kielikylpy (EN) Showmuskari 1-5-vuotiaille

Lisää suosituksia etämuskarilaisilta

Vauvamuskarista

Korona-kevään odotetuin hetki oli, kun Funky Monkey Clubin uusi vauvamuskari video julkaistiin. Vauvamuskari toi iloa niin vauvalle, kuin äidillekin. Ja toimi ihan parhaana väsykiukkuaamujen pelastajana! Kiitos todella paljon.

Lämmin suositus hauskoille ja meneville Funky Monkeyn (vauva)muskareille! Ulkosuomalaiselle äidille tämä on tuonut hauskan (ja helpon) lisän suomenkielen opettamiseen. Oma 11kk kaverimme hihkuu innosta tutuksi tulleen kappaleen alkaessa eikä halua päästää irti helistimestään. Parasta on myös se että saman muskarin voi katsoa ja leikkiä moneen kertaan! Itsekin olen viihtynyt hyvin kivoja kappaleita lauleskellessa!” Terv ulkosuomalainen äiti <3

Viikottain vaihtuva teema antaa juuri sopivasti vaihtelevuutta kertoihin ja samat toistuvat kappaleet ovat meidän perheessä ihan hittejä. Suosittelen kovasti!” -Muusan äiti

1-5-vuotiaiden etämuskarista

Loistava etämuskari, lapset rakastavat musisointihetkeä ja rallattavat lauluja odotellessaan seuraavaa kertaa.

Kappaleet ovat tulleet tutuiksi ja tärkeiksi, nostavat aina hymyn lapsen huulille ja äidille tipan linssiin liikutuksesta.

Kielikylpy-etämuskarista

He likes hearing his name in the Welcome Song. He looooves the animals book.

Englanninkielinen mahdollisuus on loistava.

 

 

Ilmoittaudu Funky Monkey Club -muskariin!

 

 

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *