Alkukesän etämuskarikurssi – tule mukaan!

Huh mikä kevät! Muutuimme koronaepidemiatilanteen takia nopealla aikataululla tubettajiksi. Nyt kun maan kattavia rajoituksia höllennetään ja siirrymme pikkuhiljaa kohti ”uutta normaalia”, olemme päättäneet siirtyä avoimista muskarivideoista maksullisiin etäkursseihin. Olemme halunneet säilyttää matalan kynnyksen ja toivommekin, että hinta antaa mahdollisuuden jatkaa harrastusta kanssamme vielä tämän alkukesän. Vauvamuskarit (5-12kk) ja showmuskarit vanhemmille lapsille (1-5v) alkavat viikolla 21.  

Koronavirus vei meidänkin perhearjen mullistusvaiheeseen. Muskarit toimipisteissämme peruttiin loppukeväältä, ja tilanteeseen piti reagoida nopeasti digiloikalla, joka edes jollain tavalla voisi korvata niitä musiikkihetkiä lasten kanssa, jotka nyt oli menetetty. Suureksi iloksi ja yllätykseksi saimme heti alkuun uuden seuraajajoukon ympäri Suomea ja ulkomailtakin asti. Palautetta, kuvia ja videoita olemme saaneet teiltä etämuskarilaisilta, ja ne ovat auttaneet meitä jatkamaan varsinkin sellaisina päivinä, kun elämä on tuntunut erityisen haastavalta. Kiitos siis lämpimästi niistä sekä kaikista lahjoituksista joita olemme saaneet näiden viikkojen aikana <3

Siirrymme muiden mukana pikkuhiljaa kohti uutta normaalia näin kesän kynnyksellä. Viimeiset, kaikille avoimet etämuskarit julkaistaan YouTube-kanavallamme viikolla 20 (12.5. & 13.5.) ja jätämme ne pyörimään pidemmäksi aikaa kaikkien iloksi. Jatkamme toki myös kaikille avoimen musiikkisisällön tuottamista uudessa vaiheessamme sekä YouTubessa että Facebookissa ja Instagramissa.

Ennen kuin aloitamme toden teolla suunnittelemaan uutta todellisuuttamme syksylle ja valmistelemaan ensimmäistä lastenlevyämme, järjestämme viiden viikon mittaisen etäkurssin huokeaan hintaan. Luvassa lisää hauskoja teemamuskareita ja yllätyksiä. Toiveitakin saa esittää! Ihanaa, jos voitte olla mukanamme musisoimassa juhannukseen asti.

Viiden kerran etämuskari 29€

HUOM! Videot on katsottavissa heinäkuun loppuun asti, joten vielä ehtii ilmoittautua etäkurssille!

VAUVAMUSKARI (5-12kk) | 19.5.-16.6.2020

Julkaistaan tiistaisin klo 13.30 mennessä | Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä

SHOWMUSKARI SUOMEKSI (1-5v) | 20.5.-17.6.2020

Julkaistaan keskiviikkoisin ennen Klo 16.45 mennessä  |  Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä

SHOWMUSKARI KIELIKYLPY EN/FI (1-5v) | 20.5.-17.6.2020

Julkaistaan keskiviikkoisin Klo 17.45 mennessä  |  Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä

Katso lisätietoa myös syksyn 2020 aikataulustamme koskien muskareita, joita järjestämme toimipisteissämme Kulosaaressa ja Käpylässä!

Miten valmistautua etämuskariin

Raivaa hiukan tilaa kotonasi missä aiotte lapsen kanssa musisoida. Muskarimme on liikunnallinen ja tanssillinen, joten liikkumatilaa tälle hauskuudelle on hyvä olla. Ota valmiiksi mukaan helistimiä ja pikkusoittimia mitä voitte yhdessä soitella. Jos soittimet ovat vähissä, keittiöstä voi löytyä sopivia kulhoja ja kauhoja, joita voi käyttää rummuttamiseen. Käytämme rekvisiittana myös värikkäitä huiveja, joiden kanssa leikimme Kukkuu-leikkiä pienten kanssa ja laulamme väreistä isompien kanssa. Ota mukaan myös saippuakuplia jos kotoa löytyy. Kuplia kannattaa puhallella paljaan lattian päällä niin ettei matot saa ikäviä tahroja.

Voit toki jättää lapset seuraamaan muskaria itsekseen, mutta kokemuksesta tulee entistä antoisampi, jos osallistut vahvasti mukaan toimintaan. Vuorovaikutuksemme lasten kanssa on lähetyksen yksisuuntaisuuden takia minimaalista, joten vanhempien mukanaolo musiikkileikeissä, tanssissa ja laulamisessa korvaa sitä  mitä me emme pysty tarjoamaan.

 

Jakaisitko tunnelmianne ruudun takaa?

Koska suoraa vuorovaikutusta emme voi tässä etäformaatissa toteuttaa, toivomme että olette vuorovaikutuksessa kanssamme muilla keinoin. Lähettäkää meille palautetta, kommentoikaa ja jakakaa tunnelmianne sanoin, kuvin ja videoin somessa tai sähköpostitse. Seuratkaa meitä Facebookissa ja Instagramissa! Meistä on järisyttävän ihanaa nähdä mitä siellä ruudun toisella puolella tapahtuu ja se auttaa meitä jatkamaan ja tuottamaan lisää inspiroivaa muskarisisältöä!

Asiakassuosituksia

”Kiitos teidän ihanasta muskarista, on ollut todella kiva piristys tähän korona-arkeen! Lasse 1v menee aina mahdollisimman lähelle ruutua fiilistelemään! Ollaan katsottu teidän muskarilähetyksiä nyt muutama viikko ja osataan jo laulut, ja Lasse on nykyään aivan innoissaan näistä! Hän oppi myös taputtamaan viime viikolla teidän lähetyksen aikana! Kiitos vielä, teillä on kivan menevä tyyli ja kaikista kokeilemistamme muskareista tämä on kyllä ollut se paras ehdottomasti! ” -Kaisa Peltonen

 

”Kiitos virtuaalisesta muskarista, piristää korona-arkea! Pojat kuulivat nimensä Tervetuloa-laulussa. Täällä myös mentiin musiikkijunassa koko perhe, lenneltiin pöllöinä ympäri olkkaria ja napattiin saippuakuplia tv-ruudusta.” – Laura Jorvala-Fekete

 

KATSO TÄSTÄ MUSKARIVIDEO

 

 

Katso lisätietoa toimipisteissä tapahtuvista muskareistamme syksyllä 2020.

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *