Hyvä Boogie – Asiakastyytyväisyydestä

“Yksiselitteisesti lapsi nauttii”. Kyselymme kevätkauden kurssien lopulla paljastivat upeita asioita. Olemme onnistuneet monessa asiassa, vaikka parantamisen varaa on tietenkin aina. Olemme kiitollisia siitä, että saamme musisoida yhdessä lasten kanssa ja että myös aikuiset saavat osansa elämyksestä. Lue tästä blogista mitä asiakkaamme oikeasti ajattelevat Funky Monkey Club –muskarista.

Kevätkausi tuli ja meni. Ryhmät toimivat Jätkäsaaressa, Lauttasaaressa ja Kulosaaressa. Tarkoitukseni on käydä hieman läpi asiakaskyselyä, jonka suoritimme kurssien lopulla toukokuussa. Halusimme tietää miten uudenlainen muskarikonseptimme on kolahtanut lapsiin ja heidän vanhempiinsa. Toki näimme suoran palautteen lapsilta joka tunnilla, mutta nyt oli aika kuunnella vanhempien rehellistä, kirjallista palautetta. Vaikka parantamisen varaa on aina, iloksemme huomasimme monta mieltälämmittävää asiaa.

 

Oikeita soittimia, saippuakuplia ja vapaata liikkumista

 Monet mainitsivat oikeiden soittimien olleen parasta antia muskarissa. Vaikka bändijammauksen aikana lapset soittavatkin pääasiassa lelusoittimia (mukana tosin myös ihan oikeita perkussiosoittimia ja esim. ukulele), niin tunnin lopulla lapset pääsevät kokeilemaan ihkaoikeaa sähkökitaraa, kosketinsoitinta ja kapuloilla soitettavaa rumpukonetta. Joskus tuomme mukanamme erityissoittimia, kuten intialaisen sitarin. Myös muskaritunnin selkeästä rakenteesta ja teeman vaihteluista on pidetty. Saippuakuplat ja huivit mainitaan useimmiten suosikkirekvisiittoina, ja myös vapaa liikkuminen koetaan hyvänä.

 

Sekä lapset että aikuiset viihtyvät

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on ollut se, että kaikki osallistujat, sekä lapset että aikuiset, viihtyvät ja nauttivat musiikista ja aktiviteeteista. Palautteen perusteella voin varmuudella todeta, että olemme onnistuneet tässä tehtävässä. Monet vanhemmat ovat kokeneet, että myös he saavat elämyksiä musiikkitunnilla: suurin osa aikuisista nauttii rokkaavista, tarttuvista biiseistä ja osa jopa saa kicksejä mukana laulamisesta – tämä on erittäin hyvä merkki 🙂

 

Otteita palautteista

Tässä muutamia suoria kommentteja kevään kyselyistä:

“Yleisesti hyvä boogie”

“Tykätään siitä, että pääsee halutessaan esiintymään ja testailemaan instrumentteja”

“Paula & Ape ovat helposti lähestyttäviä ja osallistuttavat lapsia hyvin”

“Alkuarkuuden jälkeen kaikki lapset tuntevat itsensä tervetulleiksi”

“Tiesimme hyvin vähän muskareista ja tämä oli riemukas yllätys”

“Yksiselitteisesti lapsi nauttii”

 

Syksyä kohden

Monet ilmoittivat suosittelevansa muskaria muille ja osallistuvat erittäin todennäköisesti kurssille uudestaan. Kiitollisina näillä eväillä lentelemme hetkeksi kesälaitumille ja jatkamme levänneinä, uutta intoa puhkuen tänä syksynä. Luvassa lisää mukaansatempaavaa musiikkia, iloista tekemistä, hassuttelua ja hyvää boogieta. Myös englannin kielellä!

Aurinkoista kesää ja toivottavasti nähdään pian!

 

Ilmoittaudu Funky Monkey Club -muskariin!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *