Ngang Ngang Tanssitaan! lastenlevy nyt Spotifyssa

Lastenlevymme Ngang Ngang Tanssitaan! on nyt kuunneltavissa Spotifyssa kokonaisuudessaan. Työstimme lauluja viime vuonna ja saimme sävellystyötä varten myös Suomen Kulttuurirahastolta apurahaa. Tämä antoi meille mahdollisuuden keskittyä täysipainoisesti luovaan työhön. 

Lastenlevymme julkaistiin joulukuussa 2020 verkkokaupassamme, jossa se on edelleen ostettavissa, mikäli haluat tallentaa sen ikiomaksi omalle älylaitteellesi. Bonuksena saat myös levyn laulun sanat PDF-tiedostona. Spotifyssa levy julkaistiin huhtikuussa 2021 ja tällä hetkellä kuunnelluimpia kappaleita on sinkkumme Meren maailmaan ja Ötököitä. Pääset kuuntelemaan levyämme Spotifyssa tästä!

Muita lauluja ovat mm. Bootsy (pikkuapina), Siivotaan, Lasketaan kymmeneen, Viidakkorumpu, joita kuullaan myös muskareissamme. Käy kuuntelemassa ja tykkäilemässä Spotifyssa ja tee soittolistoja! Kiitos ♥️

Voit katsoa musiikkivideomme Meren maailmaan tästä:

 

 

Animaatiovideon on tehnyt Tammy Lian New Yorkissa. Tammy on päätoimisesti The Wall Street Journalin illustroija ja animaattori.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa ja saa tuoretta tietoa kuulumisistamme! Ja tule tietenkin myös YouTube-kanavamme tilaajaksi!

 

Kiinnostaako Funky Monkey Clubin showmuskarit ja etämuskarit? Katso lisätietoa Kulosaaren lähimuskareista täällä ja etämuskareista täällä.

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *