Etämuskari keväällä 2021

Kevät 2021 on tuonut tullessaan päivitetyn etämuskaripalvelun, jota tarjoamme nyt upouudella ”etäalustalla” tai pikemminkin verkkokaupassamme.  Valitsimme vuoden 2020 aikana tehdyistä muskarivideoista parhaimmat palat ja koostimme niistä 12 viikkoa kestävän kurssin, joka huipentuu Zoom-muskarikonserttiin, jossa muskarilaiset pääsevät ohjaajien kanssa suoraan vuorovaikutukseen. Mukana myös muita uusia ja hauskoja ominaisuuksia. Voit kokeilla myös maksutonta etämuskarikertaa. Katso alta tietoa!

Siitä on jo melkein vuosi, kun aloitimme ensimmäiset etämuskarimme YouTubessa koronapandemian alkaessa. Palvelu jatkui myös syksyn aikana. Olemme oppineet paljon matkan varrella ja meillä on suuri ilo julkistaa päivitetty versio etämuskaristamme, joka toimii tänä vuonna uudella palvelualustalla. Tämä uusi alusta sekä asiakaspalautteet, joita saimme kesän ja syksyn aikana, on inspiroinut meitä kehittämään palvelua uudelle tasolle uusine ominaisuuksineen.

Laulujen tekstitystä

Kun vanhemmat laulavat lauluja lasten mukana, on sillä suunnaton vaikutus lapsen kielenkehitykseen. Mitä enemmän aikuiset ovat mukana etämuskarin aktiviteeteissa, sitä enemmän lapset innostuvat ja saavat musisoimisesta irti. Olemme tehneet mukanalaulamisesta helpompaa: päivitetyillä etämuskarivideoilla näkyy nyt osa laulun sanoista karaokemaisesti. Lisänä on myös laulujen sanat PDF-tiedostoina, joita voi katsella joko muskarin aikana tai käyttää apuna kun laulaa lapsen kanssa missä tahansa hetkessä.

Askartelu- ja väritystehtäviä

Muskarivideoiden yhteydessä on nyt mahdollista ladata ja tulostaa muskareita tukevia askartelu- ja/tai väritystehtäviä. Lisäksi apinatarrat (tai apinamerkit) tulevat nyt myös etämuskariin. Lähimuskareissa lapset ovat olleet ihastuksissaan apinatarrroista, joita he saavat joka muskarikerran jälkeen. Nyt tämä käytäntö aloitetaan myös etämuskarissa. Ennen kuin muskari alkaa, lapsi voi aikuisen kanssa askarrella apinamerkit valmiiksi ja joka viikon muskarin katsottuaan saavat ”palkinnoksi” yhden merkin. Kurssin lopulla apinamerkkejä on kertynyt 12. Hauskaa lisäpuuhastelua lapsille siis tiedossa!

Zoom-tapaaminen kurssin lopuksi

Kevään 2021 etämuskarikurssi huipentuu Zoom-konserttiin, jossa kaikki etämuskarilaiset pääsevät osallistumaan yhdessä muskarikonserttiin. Ohjaajat näkevät lapset ja voivat kommunkoida interaktiivisesti muskarilaisten kanssa.

Etämuskari 22.3.2021 – 13.6.2021 + interaktiivinen Zoom-muskarikonsertti (30 min.) KE 9.6. klo 17.30

Etämuskarin kurssihintaan 79€ kuuluu:

  • 12 muskarivideota (n. 25-30min) seitsemän päivän välein, joita voi katsella missä vain, milloin vain
  • Muskarilaulut ovat osin tekstitettyjä, jolloin aikuisten on nyt helpompaa laulaa mukana
  • Bonus-videoita, joita voi katsella koko kurssin ajan
  • Ohjeita miten rakentaa omia soittimia kodin tarvikkeista
  • Hauskoja väritys- ja askartelutehtäviä
  • Muskarilaulujen sanoja PDF-tiedostona
  • Yhteinen interaktiivinen 30 minuutin Zoom-muskari kauden päätteeksi

Asiakassuosituksia

”Aivan mahtava muskari: innostava, opettava, iloa tuottava joka viikon kohokohta. Aina jotain tuttua ja jotain uutta. Lauluja lauletaan ja muskaria leikitään muutenkin viikon aikana. Kaksivuotiaille tämä on ollut poikkeusajan suuri riemu ja pelastus!” – Paula Peltonen

”Kiitos mukavasta Korona-syksyn etämuskarista, jota aina innolla odotimme! On hyvä että mukana on ”jumppa-liikkeitä” niin äidille kuin tyttärellekin. Erityisesti jäi mieleen viidakko-musat ja rummutukset.”  – äiti ja 5v tytär

”Tosi kiva muskari. Paula ja Ape tietää mikä on lapsista hauskaa. Meidän 1,5 v neiti hakee heti soittimia kun kertoo että nyt alkaa muskari.” –Muusan äiti

Kiinnostaako kokeilla maksutonta etämuskaria ensin? Voit kirjautua omilla tunnuksillasi täällä! Vastaamalla palautekyselyyn saat 10€:n arvoisen kuponkikoodin 22.3. alkavaan etämuskariin.

Tule mukaan kevään etämuskariin! Katso lisää täällä!

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *