Etämuskarit syksyllä 2021

Etämuskareiden syyskausi 2021 on täällä ja meillä on innostavia uutisia siihen liittyen. Kuvasimme kevään 2021 aikana uusia muskarivideoita ja nyt ne on koottu 12 viikkoa kestäväksi etäkurssiksi, jossa paljon uusia jänniä ominaisuuksia ja bonuksia. Olemme nyt myös paremmin pystyneet vastaamaan asiakkaiden toiveisiin. Lue alta mitä 2. kauden etämuskarissa tapahtuu sekä tietoa myös muista alkavista etämuskareistamme: enkkumuskarista ja vauvamuskarista.  

Vuoden 2021 alussa etämuskarimme siirtyi uudelle palvelualustalle ja rakensimme täysin uuden verkkokaupan etäkursseja varten. Keväällä kokeilimme testimuskaria sekä ensimmäistä 12 viikon etämuskaria 1-5-vuotiaille. Nyt syksyllä tarjolla on jo neljä erilaista etämuskaria. Uutuutena on upouusi 1-5-vuotiaiden muskari, mutta sen lisäksi voi valita englanninkielisen muskarin, vauvamuskarin tai uusintakierroksen kevään kaudesta. Mukana kulkevat Funky Monkey Clubin omat, super-liikunnalliset ja tarttuvat laulut, monen lapsen suosikki pikkuapina Bootsy sekä puuhastelutehtävät. Mahtilisänä tulee nyt myös 30 vuorokauden katseluaika muskarivideoille, mikä tuo kaivattua lisäarvoa verkkokursseillemme.

Funky Monkey Club teematanssi

Pidemmät katseluajat ovat täällä

Juttelin juuri eilen Teoston online/striimaus-vastaavan kanssa uusista striimausohjeistuksista ja tekijänoikeuslaeista, joita oli nyt muutettu vastaamaan paremmin pienyrittäjien ja esiintyvien muusikoiden tarpeita koskien musiikin käyttöä verkossa. Koronapandemia mullisti elämän kaikin puolin, niin kuin kaikki tiedämme, ja se vaikutti myös siihen miten me aloimme toimia muskareiden kanssa.

Tähän alkusyksyyn asti etämuskarivideoitamme on voinut katsoa vain 7 päivää kerrallaan, mikä on harmillisella tavalla vaikuttanut palvelun arvoon. Monet ovat toivoneet pidempiä katseluaikoja, mutta tekijänoikeuslakien takia emme ole pystyneet toteuttamaan tätä toivetta. Nämä lait olivat kertaheitolla vanhentuneet koronan myötä. Verkossa kuunneltava ja katseltava musiikki tuli monelle ihmiselle tärkeämmäksi kuin ennen, mutta palvelumme ei pystynyt tehokkaasti mukautumaan tähän muutokseen ja kysynnän lisääntymiseen.

Nyt vihdoinkin lakia on muutettu niin, että mekin voimme tarjota etämuskarikurssin niin, että jokainen julkaistu muskarivideo on katsottavissa 30 vuorokauden ajan. Nyt jos jonain viikkona on kova kiire ja muskari jää väliin, voi huoletta katsoa sen seuraavalla viikolla. Vaihtoehtoina on neljä eri muskarikertaa, joita voi katsoa rajattomasti ja omien mieltymysten mukaan.

Tämä uusi katseluaikaominaisuus tulee voimaan heti ja on läsnä kaikissa tänä syksynä alkavissa etämuskareissa. Olen tästä kovin iloinen ja toivon, että asiakkaamme kokevat myös tämän positiivisena kehityksenä.

Etämuskarin (1-5v) toisen kauden uutuuksia

Kuvasimme kevään 2021 aikana uusia muskarivideoita ja nyt niistä on koottu 12 viikon kurssi, jossa luvassa kaikenlaista uutta ja jännittävää:

– Teemoina meren ja viidakon eläimet
– Sivuteemana soittimet: tutustumme joka viikko uuteen soittimeen, jonka Leona-leijona esittelee
– Soitinteemaa tukemassa on UUSI OMINAISUUS: verkossa toimiva soitin-muistipeli, jota voi pelata koko kurssin ajan (peli aukeaa viimeistään kolmannella viikolla)
– käymme joka viikko läpi kodin tarvikkeista kyhättyjä soittimia ja sitä miten niitä voi soittaa muskarissa

Lisäksi tutut bonus-ominaisuudet puuhatehtävistä laulun sanoihin kulkevat edelleen mukana tälläkin kurssilla. Kurssin hinta pysyy ennallaan (79€).

Katso lisätietoa 1-5-vuotiaiden uudesta muskarikaudesta täällä.

Muita etämuskareita

Syksyllä tarjoamme myös kolmea muuta etämuskaria:

Online Music Class in English (1-5y/o) eli Enkkumuskari (1-5v) sekä Etämuskarin (1-5v) 1. kausi

Kielikylpymuskarissa tutustutaan englannin kieleen musiikin keinoin. Enkkumuskari on lähes identtinen suomenkielisen 1. kausimuskarin kanssa ja ne toimivat palveluna hienosti myös rinnakkain. Katso lisätietoa englanninkielisestä etämuskarista täällä sekä suomenkielisestä 1. kaudesta täällä.

Etämuskarin kurssihintaan 79€ kuuluu:

  • 12 muskarivideota (n. 25-30min) seitsemän päivän välein, joita voi katsella missä vain, milloin vain
  • Muskarilaulut ovat osin tekstitettyjä, jolloin aikuisten on nyt helpompaa laulaa mukana
  • Bonus-videoita, joita voi katsella koko kurssin ajan
  • Ohjeita miten rakentaa omia soittimia kodin tarvikkeista
  • Hauskoja väritys- ja askartelutehtäviä
  • Muskarilaulujen sanoja PDF-tiedostona
  • Yhteinen interaktiivinen 30 minuutin Zoom-muskari kauden päätteeksi

Vauvojen etämuskari – 39€

Vauvamuskari on 4-18 kuukautta vanhoille vauvoille. Kurssi on 7 viikon mittainen, joka huipentuu 8. viikolla interaktiiviseen Zoom-muskariin. Katso lisätietoa täältä.

Vauvamuskari (4-18kk)

Asiakassuosituksia

“Kiitos muskarikerroista! Ihana seurata miten paljon Olivia on kasvanut ja oppinut siitä kun hän aloitti muskarin. Hän on aina innokkaasti tanssinut mukana, mutta nyt hän osaa vastata Paulan kysymyksiin, tunnistaa eläimet, haluaa soittaa kitaraa kuten Ape ja laulaa mukana. Olivia muskarin alussa: ” Apella on kiva hattu.” – Johanna-äiti

”Aivan mahtava muskari: innostava, opettava, iloa tuottava joka viikon kohokohta. Aina jotain tuttua ja jotain uutta. Lauluja lauletaan ja muskaria leikitään muutenkin viikon aikana. Kaksivuotiaille tämä on ollut poikkeusajan suuri riemu ja pelastus!” – Paula Peltonen

”Kiitos mukavasta Korona-syksyn etämuskarista, jota aina innolla odotimme! On hyvä että mukana on ”jumppa-liikkeitä” niin äidille kuin tyttärellekin. Erityisesti jäi mieleen viidakko-musat ja rummutukset.”  – äiti ja 5v tytär

Kiinnostaako kokeilla maksutonta etämuskaria ensin? Voit kirjautua omilla tunnuksillasi täällä! Vastaamalla palautekyselyyn saat 10€:n arvoisen kuponkikoodin syksyllä alkavaan etämuskariin vauvamuskari poislukien.

Katso tarkemmin syksyn etämuskareita! Tietoa täällä!

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.