Etämuskari – Koronavapaata yhteismusisointia

[PÄIVITYS 5.1.2021 Katso etämuskareitamme täältä ja kokeile maksutonta etämuskarikertaa täällä]

Koronaepidemia muutti meidät lähes yhdessä yössä ”tubettajiksi”. Uuden, haastavan tilanteen edessä päätimme järjestää avointa harrastustoimintaa lapsille ympäri Suomea etämuskarin muodossa, joka toimi ensin lahjoitusperiaatteella. 

Julkaisimme muskarit kevään ja kesän 2010 aikana videoina YouTube-kanavallamme ensi-esityksinä. Osa on vielä katsottavissa kanavallamme. Nykyään etämuskarikursseillemme voi ilmoittautua ja katsoa maksuttoman muskarin verkkokauppamme kautta.

Etämuskarimme on sinulle, joka:

  • arvostat etämuskarin tuomaa vapautta – osallistut missä ja milloin vain, ilman aika- ja paikkarajoitteita
  • haluat kotiisi iloa, innostusta ja itseilmaisun riemua – lapsesi innostuu musiikista
  • haluat tukea lapsesi itseluottamuksen ja minäpystyvyyden kehittymistä
  • haluat virikkeellistä puuhastelua yhdessä lapsesi kanssa
  • haluat tarjota lapsellesi riemun hetkiä laulamalla ja osallistumalla aktiviteetteihin – koe yhdessä onnistumisen riemua ja itseilmaisun iloa laulaen, taputtaen ja soittaen.

Katso lisätietoa täältä!

Miten valmistautua etämuskariin

Raivaa hiukan tilaa kotonasi missä aiotte lapsen kanssa musisoida. Muskarimme on liikunnallinen ja tanssillinen, joten liikkumatilaa tälle hauskuudelle on hyvä olla. Ota valmiiksi mukaan helistimiä ja pikkusoittimia mitä voitte yhdessä soitella. Jos soittimet ovat vähissä, keittiöstä voi löytyä sopivia kulhoja ja kauhoja, joita voi käyttää rummuttamiseen. Käytämme rekvisiittana myös värikkäitä huiveja, joiden kanssa leikimme Kukkuu-leikkiä pienten kanssa ja laulamme väreistä isompien kanssa. Ota mukaan myös saippuakuplia jos kotoa löytyy. Kuplia kannattaa puhallella paljaan lattian päällä niin ettei matot saa ikäviä tahroja.

Voit toki jättää lapset seuraamaan muskaria itsekseen, mutta kokemuksesta tulee entistä antoisampi, jos osallistut vahvasti mukaan toimintaan. Vuorovaikutuksemme lasten kanssa on lähetyksen yksisuuntaisuuden takia minimaalista, joten vanhempien mukanaolo musiikkileikeissä, tanssissa ja laulamisessa korvaa sitä  mitä me emme pysty tarjoamaan.

Mitä muuta voit tehdä?

JAA KANSSAMME TUNNELMIANNE RUUDUN TAKAA

Koska suoraa vuorovaikutusta emme voi tässä etäformaatissa toteuttaa, toivomme että olette vuorovaikutuksessa kanssamme muilla keinoin. Lähettäkää meille palautetta, kommentoikaa ja jakakaa tunnelmianne sanoin, kuvin ja videoin somessa tai sähköpostitse. Meistä on järisyttävän ihanaa nähdä mitä siellä ruudun toisella puolella tapahtuu ja se auttaa meitä jatkamaan ja tuottamaan lisää inspiroivaa muskarisisältöä!

 

TULE TILAAJAKSI YOUTUBE-KANAVALLEMME

Kun ilmoittadut YouTube-kanavamme tilaajaksi, saat heti tiedon uusista julkaistuista videoistamme.

Asiakassuosituksia

”Kiitos teidän ihanasta muskarista, on ollut todella kiva piristys tähän korona-arkeen! Lasse 1v menee aina mahdollisimman lähelle ruutua fiilistelemään! Ollaan katsottu teidän muskarilähetyksiä nyt muutama viikko ja osataan jo laulut, ja Lasse on nykyään aivan innoissaan näistä! Hän oppi myös taputtamaan viime viikolla teidän lähetyksen aikana! Kiitos vielä, teillä on kivan menevä tyyli ja kaikista kokeilemistamme muskareista tämä on kyllä ollut se paras ehdottomasti! ” -Kaisa Peltonen

 

”Kiitos virtuaalisesta muskarista, piristää korona-arkea! Pojat kuulivat nimensä Tervetuloa-laulussa. Täällä myös mentiin musiikkijunassa koko perhe, lenneltiin pöllöinä ympäri olkkaria ja napattiin saippuakuplia tv-ruudusta.” – Laura Jorvala-Fekete

 

KATSO TÄSTÄ MUSKARIVIDEO

 

Tule mukaan musisoimaan:

  • Funky Monkey Clubin vauvojen (4-18kk) etämuskari | 19.4.-13.6.2021 + Zoom-livemuskari ke 9.6. klo 16.30 – Hinta 39€| Klikkaa lisätietoa tästä.
  • Zoom-muskarin pistokäyntejä vauvoille ja taaperoille perjantaiaamuisin alkaen 16.4.2021 | Lisätietoa
  • Maksuton testimuskari | Lisätietoa
  • TULOSSA PIAN: Kesämuskareita

 

Varaa muskariaika kalenteriin, nautitaan heräävästä keväästä ja unohdetaan korona hetkeksi musiikin voimalla!

PÄIVITYS 2/2021: Lue lisää vuoden 2021 etämuskareista ja asiakasuosituksista täällä!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *