Konserttihuumaa Herttoniemessä

Funky Monkey Club on osallistunut Herttoniemi Block Partyyn jo kaksi kertaa; viime vuonna Aurinkolavalla sekä nyt tämän vuoden elokuussa Lehtilavalla. Kumpikin kerta on ollut todellinen elämys meille ja toivon mukaan myös lapsille ja heidän vanhemmilleen.  

Vedämme Apen kanssa tuttua muskarishowtamme joka viikko ja pääsemme aina livebändi-tunnelmaan Mommy&Me:n kerhotiloissa Kulosaaressa sekä Mankkaan asukaspuistossa. Mutta varsinainen konserttitilanne tapahtumissa on aina vähän erilainen. Ennen kaikkea yleisöä on yleensä kosolti enemmän. Lasten innostusta ja mukana tanssimista on aina ilahduttavaa kokea. Itseeni se tarttuu heti! Mitä enemmän yleisö hihkuu mukana, sitä enemmän itsekin hypin ja hassuttelen ja heittäydyn musiikin iloon. Se on sanomattakin selvää.

Tässä videokooste tämän vuoden HPB:n esityksestämme Lehtilavalla. Siinä laulamme mm. J. Karjalaisen tuttua Apinaorkesteria, joka sopii kuin nakutettu apinamaailmaamme 🙂 Apinahauskuus jatkuu Eläinmaailma-laulussamme ja lopuksi opetellaan värejä värilaulun tahdissa.

Video: www.videoesittely.fi

Mitä konserteissamme tapahtuu?

Olemme ennen kaikkea muskaribändi, joten repertuaariimme liittyy olennaisesti osallistavat laululeikit, joissa opetellaan mm. eläimiä, värejä ja numeroita sekä taputellaan yhdessä rokkikomppia. Koska soitamme hyvinkin menevää ja tanssittavaa lasten pop/rock-musiikkia, on aina ihana huomata kuinka myös kouluikäiset lähtevät mukaan musiikin maailmaamme. Tämän vuoden HBP-konsertissa lauloimme myös ötökkälaulun, jossa kummasteltiin mm. ampiaisia, hämähäkkejä ja koppakuoraisia.

Funky Monkey Clubin eläinlaulussa seikkaileva leijona

Kestosuosikkina on aina Leijonan metsästys, eikä se pettänyt meitä tälläkään kerralla. Lapset lähtevät kahlaamaan kanssani pitkään viileään ruohikkoon ja pomppivat upottavan suon kautta vuoren luolaan, jossa odottaa karvainen otus. Sitten äkkiä juostaan kotiin ja paiskataan ovi kiinni, jolloin joku yleisöstä huutaa: ”Se oli vain kissa!” Äh, eikö sittenkään leijona? ”Eiiiiiiii”, huutavat lapset. Ihanaa kanssaeläytymistä!

Lopuksi hyvästelylaulumme kajahtaa ilmoille ”Hei hei hetkeksi vaan, kohta taas me tavataan”, ja musiikin loputtua lapset saavat hakea leijonakortin mukaan kotiin viemisiksi.

Herttoniemi Block Party on muodostunut legendaariseksi juhlaksi Herttoniemen teollisuusalueella ja se on täysin vapaaehtoisesti ja voittoa tavoittelemattomasti järjestetty tapahtuma, jonka virallinen tuottaja on Herttoniemen ja sen lähialueiden asukkaiden aloitteesta perustettu Kulttuuriyhdistys 008.

 

Tilaa vauhdikas Funky Monkey Club -bändi esiintymään tapahtumaasi tai lasten syntymäpäiväjuhlille! Lisätietoa täältä ja/tai ota yhteyttä!

 

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *