Lasten juhlat & tapahtumat

Funky Monkey Club on myös hauska lastenbändi

Tilaa FMC-bändi soittamaan juhliin, tapahtumaan tai päiväkotiin!

Lasten syntymäpäiväjuhlat

Tee lapsesi syntymäpäiväjuhlasta ikimuistoinen! Tilaa vauhdikas Funky Monkey Club –trubaduuri tai duo viihdyttämään juhlayleisöä. Lapset pääsevät tanssimaan, soittamaan ja leikkimään tarttuvan pop/rockmusiikin tahdissa. Vierailemme eläinten maailmassa tutustumalla hauskoihin eläinhahmoihin, kuten apinaan, leijonaan ja dinosaurukseen. Yleisö pääsee soittamaan bändin kanssa, tanssimaan värikkäiden huivien liehuessa, ja synttärisankarille lauletaan tietenkin onnittelulaulu. Pieni taikatemppuhetki kuuluu myös show-repertuaariin  – ja mikä parhainta: konsertin viimemetreillä lapset voivat kokeilla mikrofoniin laulamista sekä oikean sähkökitaran, kosketinsoittimen ja rumpukoneen soittamista. Lopuksi kaikki saavat muistoksi hauskan Funky Monkey Club -tarran. Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään juhliinne upea musiikkielämys.

Lue asiakaskokemus muskarishow’sta lastenjuhlissa täällä!

Lasten tapahtumat

FMC-bändi rokkaa erilaisissa lasten tapahtumissa ja festivaaleilla. Kaksihenkisessä kokoonpanossa soittaa kaksi muusikkoa soittaen eri instrumentteja, kuten pianoa, kitaraa ja sähkörumpuja. Myös taustanauhoja käytetään hyväksi. Soitamme ja laulamme Funky Monkey Clubin vauhdikkaita muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Käytämme tilanteen mukaan rekvisiittaa ja taikatemppuja. Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään tapahtumaanne upea musiikkielämys.

Päiväkotivierailut

Tilaa Funky Monkey Club vierailulle päiväkotiin! Vierailu voi olla yksi konserttimainen musiikkivierailu kaikenikäisille lapsille (1-6-vuotiaat) yhdessä tai sen voi järjestää pienimuotoisemmin (n. 6-12 lasta) ikäryhmittäin. Voit valita musiikkitunnin, jota ohjaa yksi, kosketinsoittimia soittava laulaja käyttäen taustanauhoja tai kaksihenkisen kokoonpanon, jossa mukana säestävä kitaristi. Soitamme muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Mukana on runsaasti rekvisiittaa ja elämyksellistä vuorovaikutusta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!