Lasten juhlat & tapahtumat

Funky Monkey Club on hauska lastenbändi

Tilaa FMC-bändi soittamaan juhliin, tapahtumaan tai päiväkotiin!

Lasten syntymäpäiväjuhlat

Tee lapsesi syntymäpäiväjuhlasta ikimuistoinen! Tilaa vauhdikas Funky Monkey Club –trubaduuri tai duo viihdyttämään juhlayleisöä. Lapset pääsevät tanssimaan, soittamaan ja leikkimään tarttuvan pop/rockmusiikin tahdissa. Vierailemme eläinten maailmassa tutustumalla hauskoihin eläinhahmoihin, kuten esim. apinaan, leijonaan ja dinosaurukseen. Yleisö pääsee soittamaan bändin kanssa, tanssimaan värikkäiden huivien liehuessa, ja synttärisankarille lauletaan tietenkin onnittelulaulu. Lopuksi kaikki saavat muistoksi hauskan Funky Monkey Club -tarran.

HINNASTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JA LÄNSI-UUDELLAMAALLA:

TRUBADUURI-esitys: alkaen 325€

DUO-esitys: alkaen 625€

Esitys on 30 minuutin mittainen. Hintaan on laskettu valmistautuminen, matkakulut, äänentoistolaitteiden pystyttäminen ja purku.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään juhliinne upea musiikkielämys.

Lue asiakaskokemus muskarishow’sta lastenjuhlissa täällä!

Lasten tapahtumat & festivaalit

FMC-bändi rokkaa erilaisissa lasten tapahtumissa, festivaaleilla ja yritystilaisuuksissa. Kaksihenkisessä kokoonpanossa soittaa kaksi muusikkoa soittaen eri instrumentteja, kuten pianoa, kitaraa ja sähkörumpuja. Myös taustanauhoja käytetään hyväksi. Soitamme ja laulamme Funky Monkey Clubin vauhdikkaita muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Käytämme tilanteen mukaan rekvisiittaa ja taikatemppuja.

PYYDÄ HINTATARJOUSTA

Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään tapahtumaanne upea musiikkielämys.

Päiväkotivierailut

Tilaa Funky Monkey Club vierailulle päiväkotiin! Vierailu voi olla yksi konserttimainen musiikkivierailu kaikenikäisille lapsille (1-6-vuotiaat) yhdessä tai sen voi järjestää pienimuotoisemmin (n. 6-12 lasta) ikäryhmittäin. Voit valita musiikkitunnin, jota ohjaa yksi, kosketinsoittimia soittava laulaja käyttäen taustanauhoja tai kaksihenkisen kokoonpanon, jossa mukana säestävä kitaristi. Soitamme muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Mukana on runsaasti rekvisiittaa ja elämyksellistä vuorovaikutusta.

HINNASTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JA LÄNSI-UUDELLAMAALLA:

TRUBADUURI-esitys: alkaen 375€

DUO-esitys: alkaen 700€

Esitys on 30-45 minuutin mittainen ja se voidaan räätälöidä eri ikäryhmille taaperoista eskari-ikäisiin. Hintaan on laskettu valmistautuminen, matkakulut, äänentoistolaitteiden pystyttäminen ja purku.

Ota yhteyttä ja räätälöidään päiväkodin lapsille ikimuistoinen musiikkielämys!

KYSY MYÖS LUKUVUODEN KESTÄVISTÄ TAI LYHYEMMISTÄ MUSKARIKURSSEISTA. AIKOJA ON RAJOITETUSTI!