Kesän ja syksyn 2023 muskarit & maksuttomat näytemuskarit

Kesän ja Syksyn 2023 muskarien aikataulu on julkaistu ja kursseille voi ilmoittautua! Maksuttomaan näytemuskariin voi myös ilmoittautua. Niitä järjestetään tämän kevään lopussa sekä heti alkusyksystä. Katso alta tietoa kursseista sekä näytetunneista.

Kesän ja Syksyn 2023 muskari-aikataulu on julkaistu! Kesällä tarjoamme minimittaisen muskarin kesäkuussa vauvoille ja taaperoille keskiviikkoaamuisin. Syksyllä keskiviikko-iltojen muskarit jatkavat Kulosaaren yhteiskoulussa (Ståhlberginkuja 1) , hauskassa New York -tyylisessä graffiti-luokassa. Koululle pääsee helposti kävelemällä Kulosareen metroasemalta (noin 5 min matka). Syksyn perjantaiaamujen vauva- ja taaperomuskarit jatkuvat  Mommy&Me:ssä, Kulosaaren puistotie 42.

Kulosaaren Yhteiskoulun graffiti-henkinen luokka muuntuu innostavaksi muskarisaliksi

Muskareita ohjaa Funky Monkey Clubin toinen omistajista, Paula Anttila (kuvassa Bootsy-apinan vieressä). Paulalla on monen vuoden muskarikokemus New Yorkista, jossa hän ohjasi manhattanilaisia muskarilaisia huippusuositussa musiikkikoulussa. Funky Monkey Clubin muskarit ovat saaneet vahvasti innoituksen juuri näistä muskareista. Muskari on vauhdikas ja vapaaseen itseilmaisuun painottuva elämys, jossa liikutaan, lauletaan meneviä lasten hittejä ja leikitään antaumuksella.

Käy katsomassa kesän ja syksyn 2023 kurssitarjontaa  ja tule lapsesi kanssa mukaan vauhdikkaaseen ja elämykselliseen musiikkileikkikouluun. HUOM! Kaikissa muskareissamme jammailevat sekä lapset että vanhemmat!

MAKSUTTOMAT NÄYTEMUSKARIT

Jos lapsesi on ensikertalainen, voit ilmoittautua maksuttomalle näytetunnillemme. Katso alta aika ja ryhmät ja varaa paikkasi pian!

KE 24.5.2023

Kulosaaren Yhteiskoulu, Ståhlberginkuja 1, noin 5 min kävely Kulosaaren metroasemalta

KLO 17-17.45 SEKARYHMÄ (1-5v)

PE 26.5.2023

Mommy&Me, Kulosaaren puistotie 42, metroaseman vieressä

KLO 10-10.30 TAAPEROMUSKARI (1-2v)

KLO 10.40-11.10 VAUVAMUSKARI (3-12kk)

 

Ilmoittaudu kokeilukerralle lähettämällä sähköpostia: otayhteytta@funkymonkeyclub.com tai täyttämällä kontaktilomakkeen.

 

Katso tietoa muskareistamme ja musiikkitoiminnastamme täältä!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *