Syksyn 2022 iltamuskarit tulevat – Ilmoittaudu maksuttomalle kokeilukerralle

Jee! Muskarit tulevat takaisin syksyllä 2022 ja iltaryhmät alkavat myös taas pitkän koronatauon jälkeen! Tule kokeilemaan maksutta. Kuvassa oleva pikkuapina Bootsy on myös innoissaan syksyn ryhmistä ja odottaa lasten tapaamista 🙂 Meillä on myös nyt KAVERI-ALE: ilmoittaudu muskarikurssille kaverin kanssa ja saatte kumpikin 10%:n alennuksen syksyn kurssista!

Syksyn 2022 muskari-aikataulu on julkaistu! Keskiviikko-iltojen muskarit muuttavat uuteen paikaan; Il Canto -saliin (Svinhufvudintie 1), joka on metroaseman lähellä. Perjantaiaamujen muskarit jatkuvat normaalisti Mommy&Me:ssä, Kulosaaren puistotie 42.

Valittavana on ryhmiä vauvoista taaperoihin perjantaisin sekä keskiviikkoiltaisin ja leikki-ikäisiin. Muskareita ohjaa Paula Anttila (kuvassa Bootsyn vieressä).

Käy katsomassa syksyn 2022 kurssitarjontaa  ja tule lapsesi kanssa mukaan vauhdikkaaseen ja elämykselliseen musiikkileikkikouluun. HUOM! Muskareissamme jammailevat sekä lapset että vanhemmat!

MAKSUTTOMAT MUSKARIT

Jos lapsesi on ensikertalainen, voit ilmoittautua maksuttomalle näytetunnillemme. Katso alta aika ja ryhmät ja varaa paikkasi pian!

PE 30.9.2022

Mommy&Me, Kulosaaren puistotie 42, metroaseman vieressä

klo 10 TAAPEROMUSKARI (1-2V)

Klo 10.40 VAUVAMUSKARI (3-12v)

Perjantaiaamun muskarit ovat 30 minuutin mittaisia.

KE 5.10.2022

Il Canto, Svinhufvudintie 1 (Kulosaaren ostoskeskus) aivan metroaseman lähellä.

KLO 16.30 TAAPEROMUSKARI (1-2V)

KLO 17.15 LEIKKIMUSKARI (3-5v)

Keskiviikkoillan muskarit ovat 45 minuutin mittaisia.

Ilmoittaudu kokeilukerralle lähettämällä sähköpostia: otayhteytta@funkymonkeyclub.com tai täyttämällä kontaktilomakkeen.

 

Katso tietoa muskareistamme ja musiikkitoiminnastamme täältä!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *