Lähiömutsi: Kreisin hauska koko perheen muskari

Lähiömutsi eli Hanne Valtari on yksi Suomen seuratuimpia perhebloggaajia, jonka lapsille Funky Monkey Clubin Paula Anttila  opettaa pianonsoittoa. Mikä mahtavinta, koko konkkaronkka tuli tutustumaan muskaritoimintaamme eräänä lokakuun iltana ja Hanne kirjoitti tästä kokemuksesta sekä vauhdikkaasta päiväkotiesityksestämme jutun blogiinsa. 

Lähiömutsi on ajatuskoostamo ja perheblogi, jossa pohditaan elämää sekä ilmiöitä, kapinoidaan tarvittaessa ja pyritään löytämään arjesta kauneutta sekä onnea. Hanne Valtari on ammattikirjoittaja-valokuvaaja ja asuu perheineen Helsingin Herttoniemessä, joka onkin kätevästi Funky Monkey Clubin Kulosaaren toimipisteen, Mommy&Me:n lähellä. Hanne tekee Lähiömutsissa kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa, joiden kanssa arvot ja ajatukset kohtaavat, ja mikä onni, että Hanne diggailee muskaritoimintaamme ja suostui tekemään kanssamme yhteistyötä.

Tässä maistiainen, super-ihana kuvaus Funky Monkey Clubista Lähiömutsilta:

”Funky Monkey Clubin showmuskareissa on nimensä mukaisesti mukana pientä kuplivaa spektaakkelimaisuutta. Me pääsimme lasten kanssa kokemaan yhden muskarikerran, ja aikaisempiin muskarikokemuksiimme verrattuna tämä tempaisi mukaansa niin että lopuksi sekä lapsilla että minulla oli poskipäät punaisina innostuneesta jammailusta ja nauramisesta.”

Mutta nyt itse asiaan: Lähiömutsin blogin meistä kokonaisuudessaan voit lukea täältä. Lue tämän kuvan alta vielä Lähiömutsin muskarialesta!

”Mukana menossa oli myös taustanauhoja, mikä sai minut – lapsuuden muskaritunneilla lähinnä kapuloilla onnessaan tahtia soittaneen – hämmästelemään, että jotain näin viimeisteltyä ja elämyksellistä on olemassa. Ei siinä, että perinteisissä muskareissa olisi mitään vikaa, päinvastoin, mutta showmuskari oli aikuisestakin ihan kreisin hauskaa.” -Teksti&Kuva: ©Lähiömutsi, Hanne Valtari

 

LÄHIÖMUTSIN TARJOAMA SHOWMUSKARI-ALE

Yksi todella hyvä syy käydä lukemassa blogi, on se, että sieltä näet ohjeet miten lunastaa itselleen 10%:n alennus kevään 2020 showmuskareista. HUOM! Alekoodi on voimassa 10.12.1019 asti, joten toimi nopeasti. Alennuksen voi käyttää hyödyksi myös lahjakortissa. Lahjakortti on hauska aineeton joululahja läheiselle!

Päiväkoti-showssa metsästetään tosi isoa leijonaa. Kuva: ©Lähiömutsi, Hanne Valtari

Nähdään kevään muskareissa!

Lue blogimme kevään 2020 ensimmäisistä kursseista ja maksuttomista näytetunneista!

Katso kaikki kevään 2020 showmuskari-kurssit!

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *