Funky Monkey Clubista kirjoitetaan

Näin heti vuoden 2020 alussa Funky Monkey Club oli mukavasti esillä muutamassa mediajulkaisussa.

 

PAIKALLISLEHDESSÄ KERROTAAN UUDESTA TOIMIPISTEESTÄ

Helsingin Uutiset julkaisi 12.1.2020 paikallisen uutisen Funky Monkey Clubin toiminnan laajenemisesta Käpylään: Vauva- ja sisarusmuskarit aloittavat tiistaipäivisin Heseva-kodissa Pellervontiellä.

– Lapset eivät pelkää mikrofonia, kuten me aikuiset. Jos pelottomuus esiintymistä ja itseilmaisua kohtaan lähtee pienestä iästä, se ehkä auttaa heitä elämässä monellakin tavalla. On upeaa nähdä estottomuus, mikä lapsilla on.

Lue koko juttu täältä!

 

LÄHIÖMUTSI BLOGGAILEE PIANO-OPETUKSESTA KOTONA

Hanne Valtari eli Lähiömutsi kirjoitti perhelogissaan 16.1.2020 lämminhenkisen ja innostavan artikkelin pianon kotiopetuksesta. Opetan Hannen lapsille ja hänelle itselleen pianon alkeita, mistä on tullut kolmikolle antoisa yhteinen harrastus. Soitto-opinnot tapahtuvat heidän omassa olohuoneessa.

Nykyään meillä onkin lasten kanssa kerran viikossa Paula-päivä. Ja se kertoo sen, että opettajavalinta osui nappiin. Vaikka piano ei aina ole kiva, Paulan ansiosta pianotuntipäivä on aina kiva. […] Tunnin lopussa Paulalla ja lapsilla on ollut tapana jammailla yhdessä. Lapsi freestailaa ja Paula ottaa omalla soitollaan siitä kiinni. Tällaista pianonopetuksen lapselle pitää mielestäni olla!

Lue blogipostaus kokonaisuudessaan täältä!

Lähiömutsi on kirjoittanut myös showmuskaristamme. Lue se täältä!

 

Blogipostauksen pääkuva: ©Lähiömutsi, Hanne Valtari

 

 

 

 

Add your thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *