Tule meille piano-opettajaksi

26.8.2021

 

Pidätkö pianon opettamisesta lapsille? Kaipaatko sivutyötä opiskelun tai muun työn ohelle? Tule musiikin kotiopettajaksi pieneen ja innovatiiviseen musiikkikouluun!

Haemme iloista, reipasta, lapsirakasta sekä itsenäisestä työstä nauttivaa alkeispiano-opettajaa, joka tekisi opetustyötä asiakkaillemme itsenäisenä kevytyrittäjänä ja kattaisi kasvavaa kotiopetus-kysyntäämme. Asiakkainamme ovat lapsiperheet, jotka asuvat ympäri pääkaupunkiseutua. Sinut perehdytetään työn sisältöön ja brändikonseptiin, joka kulkee vahvasti mukana kotiopetuksessa. Työnkuva saattaa laajentua ajan myötä, ja tässä työssä on mahdollisuus kasvuun ja pidempiaikaiselle työsuhteelle.

Funky Monkey Club on pieni pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, jonka toiminta keskittyy pääasiallisesti musiikkikasvatukseen, muskareihin, lasten konsertteihin, alkeispianonopetukseen sekä laulunopetukseen. Lähestymme musiikinopetusta rennolla pop/rock/funk-näkökulmalla sekä leikin ja elämysten kautta. Taustalla on myös amerikkalaisen luova ote sekä vapaa itseilmaisu. Toivommekin tiimiimme luovaa ja innokasta toimijaa.

Opetustunteja on n. 2-5 tuntia viikossa, joiden sitovat aikataulut sovitaan etukäteen. Suurin osa opetuksesta tapahtuu arki-iltoina n. klo 16-20 välillä. Opetustuntien määrä voi lisääntyä lukuvuoden 2021-22 aikana. Työ sisältää matkustamista pääkaupunkiseudulla. Työt alkavat syksyn 2021 aikana ja työhön on sitouduttava vähintään lukuvuodeksi (2021-2022). Koska työ tehdään kevytyrittäjänä, laskuttaisit yritystämme tehdystä opetuksesta. Lähetä meille laskutussummatoiveesi per 30min/45min/60min.

Odotamme sinulta 

  • Soveltuva koulutus ja/tai työkokemus – tämä työ sopii hyvin esim. pianisteille, pianoa soittaville laulajille ja muille instrumentalisteille sekä musiikin varhaiskasvattajille
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten kanssa
  • Säntillisyyttä ja reippautta

Katsomme eduksi 

  • Englannin ja ruotsin kielen taito
  • Eri soitinten hallinta
  • Kaikenlainen työkokemus

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen  otayhteytta@funkymonkeyclub.com. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona, pituus maksimissaan kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus kotiopettajaksi, [oma nimesi]”.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri meille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen työntekijä olet. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi. Lisäksi voit kertoa missä voisimme auttaa sinua kehittymään. Liitä mukaan laskutussummatoiveesi per 30min/45min/60min.

Hakemukset on toimitettava ke 15.9. mennessä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä  henkilökohtaisesti. Kiitokset!