Medialle

LEHDISTÖTIEDOTE 5.3.2019

Julkaisuvapaa heti

 

KOKO PERHEEN SHOWMUSKARISSA ESIINTYMISTAITOJA JA VAPAATA ITSEILMAISUA HARJOITELLAAN TAAPEROIÄSTÄ ASTI

Lapsimessuille 2019 osallistuva, Suur-Helsingissä toimiva, Funky Monkey Club on 5kk-5-vuotiaille lapsille suunnattu showmuskari, jonka inspiraatio tulee New Yorkista. Funky Monkey Clubissa tuetaan lasten uniikkien persoonien kehittymistä osallistavissa musiikkileikeissä, joissa rohkea heittäytyminen ja vanhempien kannustava roolimalli ovat keskeisessä asemassa.

 

 Showmuskaria vetää kaksihenkinen bändi, muusikko-aviopari Paula ja Ape Anttila, jotka soittavat itsesävellettyjä, tarttuvia pop/rock-kappaleita. Niiden tahdissa leikitään ja lauletaan. Joka muskaritunnilla tutustutaan musiikkigenreihin maailmalta, kuten esim. japanilaiseen poppiin tai havaijilaiseen hula-musiikkiin. Lapset pääsevät soittamaan bändin kanssa ja kokeilemaan live-karaokea, jossa voi laulaa lempikappaleitaan mikrofoniin. “Ei ole koskaan liian aikaista aloittaa esiintyminen mikrofonin kanssa”, naurahtaa Paula Anttila, joka työskenteli viisi vuotta manhattanilaisessa musiikkileikkikoulussa. Suomalaisessa kulttuurissa esiintyminen koetaan vielä jossain määrin haasteelliseksi, mutta pienillä lapsilla on luontainen tarve esiintyä ja ilmaista itseään. Showmuskarissa halutaan kannustaa vapaaseen ilmaisuun jo taaperoiästä asti niin, että esiintymiseen liittyvä riemu ja kepeys jatkuisi läpi koko elämän.

Showmuskari on lasten ja vanhempien yhteinen ilo

“Mitä enemmän aikuinen uskaltaa heittäytyä lapsen muskarikokemukseen, sitä enemmän lapsi saa siitä irti”, sanoo Paula. “Me vanhemmat olemme roolimalleja ja voimme omalla esimerkillämme kannustaa lasta toteuttamaan itseään”, hän jatkaa. Showmuskarissa aikuisten viihtyvyys on tehty helpoksi, sillä osa kappaleista on suunnattu myös heille sopivaksi: bändisoittoleikin aikana jammaillaan tuttujen hittibiisien, kuten Toton tai Vesalan kappaleiden mukana. Vapaa liikkuminen ja tanssillisuus antavat sekä lapsille että aikuisille mahdollisuuden hassutella yhdessä ja nauttia musiikin riemusta. Yhteinen ilo jatkuu myös muskarin jälkeen, kun lapset saavat muskarissa soitettavia lauluja kotiin kuunneltaviksi.

Funky Monkey Club on vuodesta 2018 asti toiminut uusi muskarikonsepti, jota yrityksen omistajat Paula ja Ape Anttila vetävät. Muskarit toimivat Helsingissä ja Espoossa. Paula & Ape leikittävät lapsia ja aikuisia suomeksi ja nyt myös englanniksi Lapsimessuilla 12.4.-14.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa, osastolla 7 M 111.

Lisätietoja:

Paula Anttila, toimitusjohtaja | 0400 358 123 | paula@funkymonkeyclub.com

www.funkymonkeyclub.com

www.facebook.com/FMCmuskari

www.instagram.com/funkymonkeyclub