Slide

LIITY FUNKY MONKEY CLUBIIN

Hauskaa koko perheelle

Musiikkinäytteitä

KEVÄÄN 2019 MUSKARIT

Tervetuloa Funky Monkey Clubiin, koko perheen vauhdikkaaseen showmuskariin! Uusi, New Yorkista inspiraation saanut muskari on suunnattu lapsille aina vauvoista 5-vuotiaisiin. Kursseja on sekä suomeksi että englanniksi. Nyt voi ilmoittautua kevään 2019 mini- ja kausikursseille: vauvamuskariin, taaperomuskariin ja sekaryhmiin, joita tarjolla Helsingin Kulosaaressa; Mankkaalla, Espoossa; sekä uudessa toimipisteessä ydinkeskustassa Aleksanterin Teatterissa. Kurssit ovat suosittuja, joten varaa paikkasi pian! ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ.
Järjestämme maksuttomia demotunteja mahdollisuuksien mukaan. Kysy näytetunneista täällä!
10.05-10.35 Helsinki, Kulosaari
1-5v Sekaryhmä/ Perjantaisin
10.40-11.10 Helsinki, Kulosaari
8-18kk Taaperomuskari / Perjantaisin
9.30-10.00 Helsinki, Kulosaari
3-8kk Vauvamuskari / Perjantaisin

ELÄMYKSELLISTÄ VUOROVAIKUTUSTA

Lapsuudessa musiikki tukee puheen kehitystä ja myös lukemaan oppimisen valmiudet kehittyvät. Musiikki hyödyttää sekä äidinkielen että vieraiden kielten oppimista. Musiikkiharrastus parantaa myös tarkkaavaisuutta, lisää empatiakykyä ja kehittää motoriikkaa. (Lähde: Yle.fi)

Funky Monkey Clubissa lapset pääsevät elämykselliseen musiikkikylpyyn, jossa soittaa kaksihenkinen live-bändi. Tunnilla liikutaan ja tanssitaan vapaasti, kuunnellaan ja soitetaan musiikkia sekä leikitään ikäryhmälle sopivasti. Tämä muskari tutustuttaa lapset rytmikkääseen, lapsille sävellettyyn pop- ja rock-musiikkiin, tunnettuihin hitteihin, joista aikuisetkin tykkäävät sekä eri musiikkityylien laajaan maailmaan, unohtamatta tietenkään tuttuja lastenlauluklassikkoja.

Tämä konsepti vahvistaa lapsen itsetuntoa ja mahdollistaa vapaan itseilmaisun. Se kannustaa lapsia osallistumaan toimintaan oman mukavuustason mukaisesti ja rohkaisee esiintymiseen sekä vuorovaikutukseen sekä muiden lasten että vanhempien kanssa. Englanninkielinen muskari suomea äidinkielenään puhuville lapsille toimii erinomaisesti kielikylpynä ja valmistaa heitä omaksumaan vieraan kielen helpommin.

Singing kids at Funky Monkey Club

FUNKY MONKEY CLUB BÄNDI

juhlissa ja tapahtumissa

MUSKARITIIMI: PAULA & APE

Funky Monkey Clubin toinen perustajista, laulaja/muusikko Paula Anttila, asui New Yorkissa 16 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta työskenteli manhattanilaisessa musiikkileikkikoulussa. Uusi konsepti ammentaa inspiraatiota tästä kokemuksesta. Toinen FMC:n perustaja, Ape Anttila, on Suomen ammattimuusikkojen kärkirivistöä. Hän toimii myös Sibelius-Akatemian jazz-musiikin aineryhmän nuoriso-osaston vastuuopettajana. Ape ja Paula ovat yhdessä säveltäneet tarttuvia pop/rock-tyylisiä lastenlauluja, jotka muodostavat musiikkitunnin rungon. He toimivat kaksihenkisenä kokoonpanona, jossa Paula laulaa, soittaa ja ohjaa muskaria Apen ollessa vastuussa säestyksestä, ääniteknologiasta ja taustanauhoista.

UUTISIA

Pysy ajan tasalla