Lasten juhlat & tapahtumat

Tilaa Funky Monkey Club -bändi juhliisi, tapahtumaan tai päiväkotiin

Lasten syntymäpäiväjuhlat

FMC-bändimme voi tilata lasten syntymäpäiväjuhliin kotiin tai tapahtumapaikalle. Voit valita kaksihenkisen kokoonpanon, jossa esiintyy kaksi muusikkoa soittaen eri instrumentteja, kuten pianoa, kitaraa ja sähkörumpuja. Myös taustanauhoja käytetään hyväksi. Valittavana on myös kolmihenkinen bändi, jossa rumpali luo entistä eläväisemmän shown. Laulamme ja soitamme muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja sekä tunnettuja pop/rock-klassikoita. Mukana on rekvisiittaa ja pyynnöstä loihdimme myös taikatemppuja. Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään juhliinne upea musiikkielämys.

Lasten tapahtumat

FMC-bändi rokkaa erilaisissa lasten tapahtumissa ja festivaaleilla. Kaksihenkisessä kokoonpanossa soittaa kaksi muusikkoa soittaen eri instrumentteja, kuten pianoa, kitaraa ja sähkörumpuja. Myös taustanauhoja käytetään hyväksi. Voit tilata myös kolmihenkisen bändin, jossa rumpali luo entistä eläväisemmän shown. Soitamme ja laulamme muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Käytämme tilanteen mukaan rekvisiittaa ja taikatemppuja. Ota yhteyttä, kysy lisää ja räätälöidään tapahtumaanne upea musiikkielämys.

Päiväkotivierailut

Tilaa Funky Monkey Club vierailulle päiväkotiin! Vierailu voi olla yksi konserttimainen musiikkivierailu kaikenikäisille lapsille (1-5-vuotiaat) yhdessä tai sen voi järjestää pienimuotoisemmin (n. 6-12 lasta) ikäryhmittäin. Voit valita musiikkitunnin, jota ohjaa yksi, kosketinsoittimia soittava laulaja käyttäen taustanauhoja tai kaksihenkisen kokoonpanon, jossa mukana säestävä kitaristi. Soitamme muskarilauluja, tuttuja lastenlauluja ja tunnettuja pop/rock-klassikoita. Mukana on runsaasti rekvisiittaa ja elämyksellistä vuorovaikutusta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!